Újra Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőn - Corn & Soda

Újra Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőn

Idén immáron 12. alkalommal rendezik meg Debrecen legnagyobb kulturális eseményét, a Campus Fesztivált. 2019. július 17-től négy napon át, összesen 70 helyszínnel készülnek a szervezők. A zenei programkínálatban olyan világsztárok, mint a Limp Bizkit, Dog Eat Dog, Alan Walker, Willy William a Delinquent Habits, valamint Nora En Pure szerepelnek.

forrás: Campus Fesztival official facebook oldal

A Limp Bizkit egy év után tér vissza Magyarországra, a nu metal műfaj alapítói még ma is rendkívül energikus koncertzenekart alkotnak.

A Fesztivál fellépői között talán a leginkább közönségvonzó lehet a francia DJ- producer, Willy William, aki a több százmilliós Youtube videó megtekintését és más számos egyéb elismerését is az “Ego” című dalának köszönheti, amely bombaként robbant, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Hazai előadókból sem lesz hiány ezúttal sem, jelen lesz az idén 30 éves Tankcsapda, a 15 éves jubileumát ünneplő Halott Pénz, a Road, jön Majka, a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company és fellép majd a Nagy-Szín-Pad! nyolc résztvevője is.

Az idei Campuson rekordszámú, több mint háromszáz hazai koncert várható. A tavalyi évben már rekordot döntött Debrecen, hiszen 2018-ban 108 ezer fesztiválozó érkezett ide. A helyszín változatlanul a Nagyerdőn a Nagyerdei Stadion, és a Nagyerdei Víztorony impozáns környezete lesz.

Újabb elismerés Debrecennek, hogy 2017 után immár második alkalommal választotta be az európai fesztiválokat minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legrangosabb fesztiválok sorába a Campust.

A Campus Fesztivál részletes programja a www.campusfesztival.hu oldalon olvasható. Kedvezményes jegyelővétel: 2019. július 10-ig!

Ez is tetszeni fog...