Újra OVERDOSE a Mu Színházban - Corn & Soda

Újra OVERDOSE a Mu Színházban

OVERDOSE

Fotó: Domolky Dániel

Áprilisban csak két alkalommal látható újra a Duda Éva Társulat Overdose című előadásának felújítása a Mu Színházban.

A darab bemutatója 2010. december 10-én volt a Mu Színházban, az eredeti szereplők közül a felújításban egyedül Csuzi Márton látható. Az Overdose az évek során járt Franciaországban, Németországban, Jordániában, Szlovéniában és Romániában is. A szlovéniai Fronta Fesztiválon az előadást követő szakmai beszélgetésen a kritikusok a férfi-női dominanciát emelték ki, miszerint a darab történetében a férfiak elnyomják a nőket, pedig az utolsó jelenetben éppen ők azok, akik a levegőben tartják hosszasan az egyik női szereplőt.

Az együttes további két új művet is köszönhet az Overdose-nak. Egy fesztiválon közösen lépett fel a társulat Gregor Lustek és Rosana Hribar művészekkel, akik később meghívásunkra elkészítették az Egy csókkal kezdődött? és az Outbreak című előadásokat.A felújítás a Temesvári Nemzeti Színház meghívásra készült, a FEST-FDR fesztivál megnyitó előadása volt. A táncosok rekordidő, 2 hét alatt tanulták be a darabot.

Duda Éva Társulat/Movein Mission

OVERDOSE

április 13-14. 20:00, Mu Színház

 

Alkotók / Előadók: Egyed Bea, Jessica Simet, Stetina Szonja, Wéninger Dalma, Darabont Áron/Csuzi Márton, Kelemen Krisztián, Rusu Andor, Újvári Milán

Zeneszerző és zenei szerkesztő: Kunert Péter

Fénytervező: Kovács Gerzson Péter

Díszlet: Duda Éva

Jelmez: Masa Richárd, Opra Szabó Zsófia

Konzultáns: Máriás Petra

Produkciós munkatárs: Czveiber Barbara

Koreográfus: Duda Éva

 

 

Ez is tetszeni fog...