Vedd meg a Gorillaz jegyedet még ma! - Corn & Soda

Vedd meg a Gorillaz jegyedet még ma!

Ma egy hete jelent meg 7 év szünet után a Gorillaz Humanz című új stúdióalbuma, ami rögtön osztatlan sikert aratott világszerte. Legalábbis én még nem hallottam senkit panaszkodni róla, sőt, a héten a Corn&Soda is kifejti véleményét az új korongról.  Ráadásul nem csupán a lemez, de az amerikai turnéra a belépőjegyek is egy szempillantás alatt elfogytak, akárcsak a nyitó Demon Dayz fesztiválos fellépésükre, amely kevesebb mint 10 perc alatt lett teltházas. Ezek fényében vitathatatlan, hogy  a Gorillaz napjaink egyik legnagyobb zenekara, és már nagyon vártuk, hogy visszatérjenek.

Most, a márciusi titkos londoni koncertet folytatva – amelyet az angol Time Out az egyik legnagyobb bulinak nevezett, amit az elmúlt években láthattunk, a világ legsikeresebb virtuális művészei ősszel útra kelnek Európán keresztül, hogy végül decemberre hazatérjenek Angliába. 

Forrás: Facebook

A Humanz Tour bulijain virtuális formában láthatjuk a zenekart tagjait, Murdoc Niccals (basszusgitár), Noodle (gitár), Russel Hobbs (dob) és 2D (ének) felállásban persze a Gorillaz élő bandával kiegészítve – azaz Damon Albarn, Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche és Seye Adelekan is közreműködnek, mint a Gorillaz család kiemelkedő művészei.

A Humanz, a Gorillaz régóta várt új albuma április 28-án jelent meg a Warner gondozásában. A banda lélegzetelállító mennyiségű aktivitás végzett az utolsó hónapban is: megjelentettek 5 új dalt; a legsikeresebb debütálást tudhatják magukénak a YouTube VR történetében a Jamie Hewlett rendezte 360° hat perces animációs anyagukkal, a Saturnz Barz (Spirit House) filmmel; indítottak egy valósággal kevert app-ot; és pályafutásuk során először 2D és Murdoc MistaJam-mel kiegészítve élőben adtak interjút Londonból, amelyet az egész világon online, valós időben láthattak a rajongók.

A Telekom Electronic Beat által júniusra szervezett rövid, lemezbemutató promo fellépés után a Gorillaz november 13-án visszatér Budapestre, hogy pályafutásuk során először a magyar rajongók előtt is élő koncertet adjanak a Papp László Budapest Sportarénában! A budapesti koncertre jegyek május 5-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

Emellett a zenekar május 3-án 10 órától 48 órás elővásárlási lehetőséget is biztosít a rajongóknak. Annak érdekében, hogy minél több jegy valóban a rajongókhoz kerüljön, a banda a Songkick-kel együttműködve a cég technológiáját használja a jegyüzérek kiszűrését célzó előzetes jegyértékesítéshez. Ma 10 órától este 6-ig tudnak a rajongók regisztrálni a https://live.gorillaz.com oldalon, hogy megkapják az elővásárláshoz szükséges részleteket.

További részletek:

www.gorillaz.com

www.livenation.hu

www.ticketpro.hu

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Ráadásul idén kétszer is fellépnek kicsiny országunkban! […]