Végre együtt a Suicide Squad! - Corn & Soda

Végre együtt a Suicide Squad!

Múlt héten óriási port kavart az interneten a Jared Leto féle Joker képe a készülő Suicide Squad (Suicide Squad)filmből, tegnap este pedig napvilágot látott egy csoportkép, valamint Will Smith kiposztolta, hogy hogy fog kinézni az általa alakított Deadshot. Én bizakodó vagyok a filmmel kapcsolatban, remek színészeket verbuváltak őssze, és a főgonoszok mindig sokkal érdekesebbek, mint a jófiúk, így egy film, ami rájuk koncentrál, nem hiszem, hogy rosszul sül el. A képek alapján kifejezetten elvetemült filmre számíthatunk, talán a DC kicsit átvesz a Marvel játékos hangvételéből, és egy igazán vagány filmet kapunka  sok inkább drámaibb DC film mellé. Az biztos, hogy nem lesz olyan visszafogott a csapat, mint ahogy azt a képregényeket nem olvasók az Arrowban megismerhették.
deadshot where is jokerEközben az internet sötét bugyraiban megjelentek a mémek Jared Leto újragondolt Jokerjéről, és viccesebbnél viccesebb verziók láttak napvilágot. Ennél jobban ha akarták, se tudták volna a 2016-ban mozikba kerülő filmet!

CDaBNZeUUAAtzlu CDaPkZXUsAEI--k CDdIsUaWoAAK4od CDZ387hWoAAsns- CDZvktdVAAAOBNI tumblr_nncqdkXAZc1r41zlxo1_540 tumblr_nndyuqqC8h1qd9jlto1_540 tumblr_nnejyx6J2f1qkqjd0o1_540

Ez is tetszeni fog...