Végre itt az új Prodigy szám - Corn & Soda

Végre itt az új Prodigy szám

Tegnap este végre nyilvánossá tették a 2015. március 30-án megjelenő új, The Day is my Enemy című Prodigy album első slágere, a Nasty. A szám január 12-én, hétfőn debütált Zane Lowe műsorában, a BBC Radio 1-on. Lowe műsora híres arról, hogy a következő nagy slágerek nála debütálnak, és erre a círe nagy esélye van az új The Prodigy számnak is.prodigy

A formáció a lemez megjelenését egy miniturnéval is megpecsételi, aminek eddig sajnos csak brit dátumai vannak, de nagy esélyünk van rá, hogy a fesztiválszezonban kapunk tőlük egy koncertet, amin már az új számok is elhangzanak. Néhány nyári fesztiválon már biztos headlinerek, mint a Rock AM/Rock IM Park Németországban és az Isle of Wight Festival, valamint egy Ausztrál fesztiválon is fellépnek.
Az új szám eddig kapott hideget és meleget egyaránt, de nem véletlen, hogy a zenekar a mai napig teltházas bulikat csinál, amit csinálnak, abban ők a legjobbak.
Liam Howlett még tavaly azt nyilatkozta hatodik stúdióalbumukról, hogy eddig ez a legdurvább hanganyag, amit valaha csináltak, ezt a Nasty is tökéletesen alátámasztja, ami nem csak a rádióban debütált, de egy animált klip is készült hozzá, főszerepben egy rókával, ami híresen őslakos London belvárosában.


A The Day is my Enemy tracklistje is nyilvános, a következő dalok szerepelnek majd az új albumon, ami március végén kerül forgalomba:
1. The Day is My Enemy
2. Nasty
3. Rebel Radio
4. Ibiza feat. Sleaford Mods
5. Destroy
6. Wild Frontier
7. Rok-Weiler
8. Beyond the Deathray
9. Rhythm Bomb feat. Flux Pavilion
10. Roadblox
11. Get Your Fight On
12. Medicine
13. Invisible Sun
14. Wall Of Death

Ez is tetszeni fog...