Vérfagyasztó vagy gagyi lesz az AZ? - Corn & Soda

Vérfagyasztó vagy gagyi lesz az AZ?

Az első rövidebb – és egyébként rekord nézettséget hozó – trailer után egy kicsit hosszabb kedvcsináló érkezett a hazánkban szeptember 17-én bemutatásra kerülő Stephen King regényadaptációjából, az AZ-ból (IT, 2017). Be kell vallanunk az elképesztően vérfagyasztó és hasonló jelzőkkel teleaggatott első bemutató után inkább csak aggódó homlokráncolás és kétkedő pillantások jellemezték szerkesztőségünk több tagját, mintsem az a hype ami a nemzetközi és hazai sajtóból áradt.

Vannak persze nagy King rajongók köztünk, így óva intettek a korai konzekvenciák levonásától, ugyanis a regény, mint alapanyag kiváló munka. Az ikonikussá vált bohóc Derry városbéli rémtetteit persze nem első alkalommal dolgozzák fel, hiszen 1990-ben egy hasonló címmel egy minisorozat is készült a regényből. A 2017-es verzió direktora Andrés Muschietti lesz, míg az áldozati bárányokat Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Jaeden Lieberher és Nicholas Hamilton alakítja.

A sokkal inkább hatásvadász és jobb tempóval összevágott második előzetes megtekintése után inkább döntse el mindenki maga mennyire sokkoló is az AZ, mert a sok gyerek és szörnykarom sztorija filmen továbbra sem okozott szívmegállást nálam.

Íme a trailer:

Ez is tetszeni fog...