Verseny és zene a Balatonvpartján - X. Zorall Sörolimpia - Corn & Soda

Verseny és zene a Balatonvpartján – X. Zorall Sörolimpia

Már csak egy hét, és indul az idei Sörolimpia, az alsóörsi rockfesztivál, avagy az ország legnagyobb szabadtéri házibulija, a Balaton partján!

 A rendezvénynek augusztus 23 és 26. között az alsóörsi Pelso Camping ad otthont. A fesztivál méltóan viseli az olimpia nevet, hiszen napközben rengeteg sport program közül választhatnak a fesztiválozók. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy az előző este átmulatott éjszakát közösen letekerjék. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen 30-40 csapat küzd meg egymással. A döntőbe jutottak pedig olyan csapatokkal mérettetik meg magukat mint az Alsóörs FC, vagy a Fradi Öregfiúk. Mellesleg a Sörolimpiára rengetegen érkeznek motorral, napközben motorostúrákat, ügyességi versenyeket szerveznek a kipufogógàz szerelmeseinek. Előfordul, hogy az ügyességi versenyek és vetélkedők a vízben zajlanak, melyek gyakran összekapcsolódnak a sörrel, hiszen a tradicionális sörivó verseny vagy a söröshordó emelés nélkülözhetetlen egy Sörolimpiáról.

A X. Zorall Sörolimpiának azonban van még egy különlegessége: a legendás, ’93-as Masters of Rock koncertsorozat éled újjá a fesztiválon. A magyar rockélet évtizedek óta meghatározó alakjai hosszú idő után Alsóörsön ismét együtt lesznek hallhatók!

A jubileumi év jegyében igazi nagyágyúk lépnek a Sörolimpia Dreher Nagyszínpadára. A Masters Of Rock négyese mellett, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Kárpátia, a Rómeó Vérzik vagy a Leander Kills lép színpadra. Emellett természetesen az Ossian és a házigazda Zorall zenekar erősíti a programot. A Rádió Rock FM 95,8 színpadon is számos zenekar fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Olyan bandákat hallhatnak,  mint a Ganxsta Zolee és a Kartell, a Blues Company, a Kiss Forever Band, az AB/CD, a Rudán Joe Band és még közel 65 zenekar!

sorolimpia.hu

Jegyvásárlás: http://zorallsorolimpia.hu/jegyvasarlas

Ez is tetszeni fog...