Visszatér a Gorillaz! - Corn & Soda

Visszatér a Gorillaz!

dd301fb7A minap Jamie Hewlett, a virtuális zenekar egyik atyja – ő rajzolta a banda tagjait, amúgy leginkább Tank Girl című képregényével vált híressé -,  több Gorillaz képet is közzétett  Instagramján, és elárulta, hogy igazak a híresztelések, miszerint a zenekar újra aktív.
Bár Damon Albarn – a zenekar hangja, emellett a Blur illetve a The Good the Bad and the Queen frontembere – is többször nyilatkozta azt, hogy új Gorillaz anyagon dolgozik, miután tavaly megjelent első szólóalbuma, inkább arra koncentrált.
Most viszont már hivatalos a hír, kedvenc virtuális zenekarunk visszatér utolsó 2011-ben megjelent albuma után. Sajnos konkrét dátumokat még nem tudni, így sanszos, hogy nyáron még nem számíthatunk rájuk egyik fesztiválon se, maximum Soundsystem formátumban. Albarn mellesleg már mindhárom zenekarával megfordult a Sziget fesztiválon, és a Gorillaz Sound System Dj Set is többször fellépett Budapesten, többek között tavaly a Vásárcsarnokban adtak rendhagyó koncertet a Budapest Essentials keretein belül.

noodles

Ez is tetszeni fog...