360 degree live session a VoluMen zenekartól

VoluMen live session – te lehetsz az operatőr

A VoluMen új live session videóját nézve igazi operatőrnek érezheted magad, de miről is van szó?
A zenekar tavaly ősszel jelentette meg az Analóg analógiák EP-jüket és a Wake Up Now című dalunk klipje mellett három live session videót.
Most elkészítették negyedik live session klipjüket,ráadásul egy különleges technikával: hat Go pro-ból álló, 360 fokos kamerával készítette a felvételt Pénzes Bence, stílusosan a 360 Bár tetőteraszáról, ezzel biztosítva a gyönyörű kilátást Budapestre. Az extra ebben a technikában, hogy a néző forgathatja a kamerát, és választhatja ki, hogy milyen szögből akarja nézni a fiúkat, de inkább hallgatni a vagány blues-rock dalokat.
Visontai Kovách Bálint dalszövege a Way Too Loud-ban a zajos nagyvárosból való menekülés, a hangulat fokozásához egy külön kis videót is belekomponáltak az amúgy is különleges videóba.

Az őszre tervezett angol nyelvű nagylemez első megjelentetett dala, mivel live session formában került a nagyközönség elő,nyílván nagyobb felkészülést és odafigyelést igényelt, mint egy sima videóklip, ahol csak rátátognak a stúdiófelvételre. Samplerek és laptopok helyett csöves erődítőket és hammond orgonát használtak a live feeling erősítéséhez.

A dalhoz persze készül hagyományos klip is, ami a lemez megjelenése előtt debütál majd.
Ingyen letölthető dalokat találhattok a banda oldalán, és a Facebook oldalukon is zaklathatjátok őket.

A zenekar tagjai:

Mike Ariel – gitár, vokál
Wéber Péter – dob
Zéri Zí – basszusgitár, vokál
Pénzes Máté – hammond orgona, vokál
Schweighardt Tamás ,,Schweki” – ének

Ez is tetszeni fog...