Walking Dead előzetesek - Corn & Soda

Walking Dead előzetesek

TWD-6-poster

A The Walking Dead 6. évada majd csak októberben jön, de a Comic Connak hála már most van hozzá előzetes. Emellett  pedig a sorozat augusztus 23-án induló kistestvére, a Fear The Walking Dead, is kapott végre normális előzetest, nem csak teasereket. Persze azokat is berakom a cikkbe, ha valakinek nagyon zombi hiánya lenne már.

A The Walking Dead hatodik évadának előzetesét köszönjük a Spoiler TV-nek, mert az AMC egyébként nem tette elérhetővé a videót nálunk.

 

Az előzetes egyébként, ha picit figyelmesebben nézzük kicsit tényleg spoileres, mert mutatják benne néhány szereplőnek a halálát. Persze azért annyira nem vészes a helyzet, nyugodtan megnézheti mindenki. Már csak azért is mert sok fanyalgót visszatérítheti a nézésére, mert látszik belőle, hogy jó irányba haladnak. Rick újra a régi önmaga lesz. Rictatura rulez! Dobják a nyugdíjas tempót és belecsapnak a zombis lecsóba.

A Fear The Walking Dead videót még nem korlátozták, így azt a You Tube csatornájukon keresztül is elérhetjük. Íme!

Jól láthatóan ez lesz az a sorozat, amiből megtudhatjuk, hogy tört ki és terjedt el a járvány, amíg Rick kómában szundikált. Ezt tuti mindenki nézni fogja. Ti se hagyjátok ki!

A következő három videó még szintén a Fear The Walking Deadhez tartozik. Olyan teaserek ezek, amik nem konkrét jeleneteket mutatnak a sorozatból, csak kedvcsinálók ahhoz.

Ez is tetszeni fog...