Walking Dead nyereményjáték eredményhirdetés - Corn & Soda

Walking Dead nyereményjáték eredményhirdetés

Már le is zárult a Walking Dead új évadával összhangban szervezett Fantasmania nyereményjáték, alább találod az eredményeket!

A Fantasmania.hu Walking Dead figura kínálatából választhatott a nyertes az Abraham és a Jesus figurák közül. A szerencse kegyeltje ezúttal: Bazsó Dávid. Dávidot már értesítették e-mailben is és ezúton is szívből gratulálunk! 🙂

Ha most nem Te nyertél, két okból nincs még minden veszve! Az egyik, hogy ha érdekelnek a Walking Dead figurák, az áruházukban most akciósan tudod őket beszerezni, Itt.

A másik pedig, hogy nemsokára új nyereményjátékkal fognak jelentkezni, ezért érdemes követni őket is a facebookon, hogy tudomást szerezz róla! (Plusz természetesen örülnek a lájkoknak ;)) Itt.

Az összesítés nem lenne teljes a kíváncsiskodó kérdésükre kapott válaszok megmutatása nélkül, miszerint ki-honnan ismeri a Walking Dead-et. Nem nagy meglepetés, hogy a legtöbb játékos TV sorozat rajongó, de akadtak azért olyanok is, akik a képregényt vagy a videojátékot jelölték.

Fantasmania

Dávid, a mostani játékuk nyertese pedig gyakorlatilag azonnal be is ugrott a Fantasmania Bemutatóterembe átvenni a figurát, így gyorsan tudtak egy fotót is készíteni vele és a nyereménnyel.

walking-dead-jesus-figura-nyertes

Ez is tetszeni fog...