Íme az X-akták első 21 perce háttérinfókkal - Corn & Soda

Íme az X-akták első 21 perce háttérinfókkal

Korábban már többször is írtunk róla, hogy a híres X-akták sorozat visszatér, és hogy milyen posztert és előzeteseket kapott. Ezúttal viszont valami különlegesre leltünk a neten.

Az új X-aktákban a régi arcok közül, nem csak a nyomozópárost láthatjuk újra a képernyőn, hanem még a dohányzó férfit is, mellettük pedig még a sorozatok világából igazi sztárokat is felvonultatnak majd az új részekben, mint új szereplők.

A következő 21 perces videó végig le fog kötni titeket. Minden egyes másodperce aranyat ér. Nem egy egyszerű sneek peek videóról van szó, ugyanis a készítők kommentárjaival vannak fűszerezve a színfalak mögötti felvételek, amikből többek közt az is kiderül, hogy a sorozatok kedvelőinek mindkét fajtáját kielégítik majd.

Ez az említett két fajta az aki az epizódikus és az egymásra épülő történeteket szeretik. Az első és az utolsó rész összefüggő lesz, a többi pedig egyedül is értelmezhető rész lesz. Nem is spoilerezek többet a videóból. Nézzétek meg!

Plusz infó a sorozat rajongóinak, hogy idehaza sem kell majd heteket várnunk a premierre, ugyanis az eredeti adás másnapján már nálunk is látható lesz a Cool-on.

Ez is tetszeni fog...