2018-ra várható a harmadik Csodálatos Pókember, a Sinister Six pedig 2016-ra - Corn & Soda

2018-ra várható a harmadik Csodálatos Pókember, a Sinister Six pedig 2016-ra

Azt már eddig is tudtunk, hogy lesz folytatása a Csodálatos Pókembernek, és most már azt is elárulta  a Sony, hogy 2018-ra tolta a premiert, sőt, azt is elárulták, hogy nem a negyedik résznek tervezett májusi dátum lesz az.
 A csúszás oka talán a Sinister Six (Pókember ellenségeire összpontosító képregény) megjelenése, aminek már nem titok, hogy írója és rendezője is Drew Goddard (Z világháború, 2013) lesz. Ennek  Doug Belgrad, a Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group elnöke nagyon örül, legalábbis ez érződik egyik interjúján, amiben hangoztatta, hogy annyira jók a megérzései Goddarddal kapcsolatban, hogy 2016 egy jeles napjára tűzték a premiert, ami ez esetben a november 11. lesz (Amerikában ez a Veterán katonák napja).  Még nem hivatalos, de a második Csodálatos Pókember végére alapozva a filmben szerepet kap Jamie Foxx, Paul Giamatti és Dane DeHaan mint Electro, Rhino és Zöld Manó.
Arról még senki nem nyilatkozott, hogy Andrew Garfield marad-e Pókember, illetve, hogy a Sinisterben szerepel-e majd, de rövidesen úgyis minden kiderül.

Ez is tetszeni fog...