Most is ugyanúgy vár - Valami Amerika 3 (2018) - Corn & Soda

Most is ugyanúgy vár – Valami Amerika 3 (2018)

Forrás: sajtóanyag

Manapság a három a tuti. Trilógiák sorakoznak mindenütt, legyen szó filmről vagy könyvről – s ha már három a magyar igazság, miért is lenne ez másképp a hazai filmek világában? A mindenki által legalább hallomásból ismert – hiszen a címet viselő dallam tizenöt éve a fülünkben ragadt – Valami Amerika (2002), illetve folytatása, a Valami Amerika 2 (2008) is beáll a trilógiák népes táborába.

Forrás: sajtóanyag

A Valami Amerika 3 története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Forrás: blikk.hu

Az új mozi szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. A veteránok mellett – Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya – a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

Elődeihez hasonlóan a család legkisebb tagja is romantikát, kalandot, sok nevetést és a szereplőgárda terjedelmes sorát látva rengeteg új karaktert ígér a nézőknek. A Valami Amerika 3 (2018) kicsivel Valentin nap után, 2018. február 15-én kerül majd a mozikba. Bár még előttünk van egy kiadós karácsonyozás és a fergeteges újév; addig is szolgáljon a linken található videó némi ízelítővel, melyben a színészek néhány percben maguk mesélnek a készülő filmről.

Íme néhány elkapott pillanat a forgatásról!

Ez is tetszeni fog...