FRENK koncert az Ellátóbárban - Corn & Soda

FRENK koncert az Ellátóbárban

Rock&roll popsanzon a nagyvárosi éjszakák füstös lokáljaiban. Éjszakai élet, és minden, ami vele jár. Különös és magával ragadó, bizarr, erotikával túlfűtött világ, túlélési útmutató kezdőknek és haladóknak. Mindez kiválóan jellemzi FRENK magával ragadó, különös lényét, aki közel egy éve tért vissza saját zenekarral.

Galgóczi Németh Kristóf

FRENK, multiinstrumentalista zenész, akit az elmúlt években több formációban is láthatott a közönség. a Hiperkarma tagjaként tűnt fel, de emellett a Budapest Bár oszlopos tagja. Az új zenekari felállással pedig leginkább vidéki klubokban, fesztiválokon találkozhatott velük a közönség. A legújabb nagylemez Magyar pszicho címmel decemberben jelent meg.

Február 17-én, a már szokásosnak nevezhető Ellátóbárban készülnek koncerttel, ahol hallható lesz az Egyedül az állomáson című szerzemény is, melyből videoklip is készült.

Frenk mellett még hallható lesz az öt fiatalból álló együttes az AŽUR is. A banda alternatív pop-rockot játszik, de szeretnek kísérletezgetni, dalaikban különböző stíluselemeket vegyítenek, a végeredmény egy egyéni, változatos, bámulatba ejtő elegy.

Jegyek elővételben 1500 Ft (02.16. éjfélig, csak online), illetve a helyszínen 2000 Ft.

Az est programja:

19:00 Kapunyitás
19:30 AŽUR
20:30 FRENK

Ez is tetszeni fog...