3 sorozat, 3 hír, 2 interjú, 1 szem sír - Corn & Soda

3 sorozat, 3 hír, 2 interjú, 1 szem sír

Az egyszer volt, hol nem volt, és a The Walking Dead készítőivel az Entertainment Weekly csinált interjút, melyekből több minden is kiderül. A Sons of Anarchy utolsó évadának, meg bejelentették a kezdő dátumát. Ezért a cím. Mert bár már tudjuk meddig kell várni, de mégis mivel ez lesz az utolsó évad, ebben a hírben van némi szomorúság is. Kattintás után bővebben is olvashattok ezekről.

A SoA hetedik évada szeptember kilencedikén fog startolni, ami igaz még odébb van, de cserbe az első rész hossza 1 óra 45 perc lesz, a történet pedig 10 nappal az utolsó epizód eseményei után fog játszódni, amikor Jax már börtön lesz.

Ezután a keserédes hír után jöjjön a többi.

A The Walking Dead interjúban Kirkman beszél az ötödik évadról, legalábbis annyit amennyit elmondhat. Nem hosszú, könnyű a nyelvezete, és érdemes végigolvasni, mert Kirkmannek haláli humora van. Ez viszont itt most bűn rossz volt, bocs.

A Once Upon a Time interjúban szokás szerint a két készítő, Kitsis és Horowitz felváltva válaszolgatnak, illetve aszerint, hogy éppen kinek mi jutott eszébe. Bár ez az interjú némileg hosszabb, de a fanatikus rajongóknak biztos tetszeni fog, mert utalgatnak a sorozat jövőjét tekintve, és annyit el is kotyogtak, hogy sajnos Olafhoz, a retardált hóemberhez, nem lesz szerencsénk a sorozatban. Ami kár, mert a filmet mondjuk csak miatta néztem meg.

Ez is tetszeni fog...