Indul az Everness szezon a Római-parton - Corn&Soda

Indul az Everness szezon a Római-parton

Koncertek, előadások, workshopok, gyerekfoglalkozások, tánc-és mozgásprogramok szerepelnek az Everness Fesztivál idei első budapesti rendezvények kínálatában. Az Everness Kikelet igazi tavasznyitó fesztivál lesz, a szervezők április 28-án, a Római parton várják az önismeret iránt érdeklődő közönséget.

Forrás: egynews.net


– Régi vágyunk valósul meg azzal, hogy a Római partra is elhozzuk az Everness hangulatot. A víz és a zöld növényzet találkozásánál végre Budapesten is rábukkantunk egy olyan helyre, ahol az önismeret iránt érdeklődő, szórakozni vágyó emberek összejöhetnek, közösséget alkothatnak, közben pedig részt vehetnek nagyon sokféle testet-lelket emelő programon – mondja Klein Csaba az Everness fesztiváligazgatója.

A Kikeleten fellép többek között Soma Mamagésa életszemléleti előadó, énekesnő, Kereszty András a tudatos életvitelről mesél, dr. Tihanyi Benedek orvos, jógaoktatótól pedig a harmonikus test-tudatról kaphatnak hasznos információkat a látogatók. Preyer Györgya Szekta, vagy progresszív etika a 21. században címmel előadást a vegánságról, míg Nagyernyei Gyula arról beszél, milyen mély igazságot rejt a mondás: ahol a figyelmünk, ott a világunk.

A családállítás módszerével fejlődhetnek a látogatók Sőtér Sacival,a chikung erejét pedig Leél–Őssy Tamással tapasztalhatják meg. Inkret Bogia Boldogság Művészete felé kalauzolja a fesztiválozókat. A rendezvényen a fiatalabbakra is gondoltak a szervezők, külön gyereksarokkal várják a család apraját. Estére a füves kertbe érkezik a Börzsönyből a Bajdázó zenekar, aki ambient-folkot fog játszani – középhegységi tempóban.

– Szeretnénk, ha eljönnének mindazok, akik még sosem jártak Evernessen és persze olyanok is, akik régóta törzstagok – folytatja Klein Csaba. – Éppen ezért a nyári Everness Fesztiválra váltott bérlettel ez a rendezvény ingyenesen látogatható, illetve az itteni belépőjegy voucherként szolgál az esetleg később vásárolt nyári fesztiválbérlethez.

A rendezvényre 14 éves kor alatt ezúttal is ingyenes a belépés és nagy szeretettel látják a jól nevelt házi kedvenceket is. A szervezők javasolják, hogy aki tud, érkezzen BKV hajóval és már élvezze a rendezvényre vezető utat is – a hajóállomás 30 méterre fekszik a fesztiválhelyszíntől.

Ez is tetszeni fog...