5 működő weboldal, amiket sorozatokból ismerünk - Corn & Soda

5 működő weboldal, amiket sorozatokból ismerünk

Ez az 5 oldal mind valamilyen sorozathoz kapcsolódik. Igaz a sorozatok népszerűségét akarják növelni, de mind ad egy kis plusz  kedvenc sorozatainkhoz. Egy korábbi cikkünkben filmekhez kapcsolódó oldalakat mutattunk be.

4. Szilícium – völgy (Silicon Valley)

Az HBO sikeres produkciója a start-up cégek, és az informatika világába kalauzol el minket és teszi ezt olyan humorral fűszerezve, amitől a térdünket csapkodjuk röhögésünkben. A sorozat jellegéből adódóan persze hogy alkottak két kamu oldalt is, amik a történetben felbukkanó cégeket mutatják be. Ezért is szerepel a listán igazából csak 4 tétel, mert ez a sorozat kettőt foglal magában.

http://www.hooli.xyz/

A HooliXYZ egy olyan cég ami űrliftet és AIDS vírussal működő motorok létrehozását ígéri. Remélem senki nem veszi komolyan és fektet beléjük.

http://www.piedpiper.com/

Ez pedig az a cég, ami körül a sorozat valójában forog. Egyszer még bajuk is adódik a névből mert az adattömörítő cég nevét egy vízvezeték szerelő cég már lefoglalta.

3. Castle

http://www.richardcastle.net/

Richard Castle író oldala, ahova olyan hírek kerülnek fel, mintha élő és valós személy lenne.

2. Breaking Bad – (Totál szívás – ezt a magyar fordítást még mindig fáj leírnom.)

http://www.savewalterwhite.com/

Mr. White pénzmosó adománygyűjtő oldala. Hát nem egy odaadó szerető családapa Mr. White? Tessék adakozni!

1. Mr. Robot

http://10secondsoffame.usanetwork.com/

A legújabb, és amiatt most ezen a listán is az első helyet érdemlő oldal, ahhoz a sorozathoz tartozik, ami végre valóságosan mutatja be a hackerek világát. Erről az oldalról nem is mondanék sokat, próbáljátok csak ki. annyit elárulok, hogy facebook profil szükséges hozzá, de ne aggódjatok, az engedélyetek nélkül nem tesz közzé semmit a faltokon és az ismerőseiteket sem fogja spamelni.

Ez is tetszeni fog...