A 13 Reasons Why 3. évada egy interaktív élménnyel promózza magát - Corn & Soda

A 13 Reasons Why 3. évada egy interaktív élménnyel promózza magát

A 13 Reasons Why már az első évadával keményen odaütött. Bár azt egy gyengébb második szezon követte, de a harmadik évadnak már a promója is király.

Ma délután vált elérhetővé a 13 Reasons Why harmadik évada a Netflixen, amihez ráadásul már magyar feliratot is toltak. Mivel a sorozat erősen a jelen kor kamaszairól, az őket érintő problémákról, valamint a körülöttük lévő világról szól, valahol természetes is, hogy egy olyan reklámot raktak a sorozat mögé, ami a mobilon keresztül elérhető közösségi médiát is érinti.

Igen, ez én vagyok, a háttérben meg a szobám.

Egy oldalon keresztül mi nézők is a részesei lehetünk a történet aktív részét képező nyomozásnak.

Amennyiben kíváncsi vagy rá, látogass el a whokilledbrycewalker.com oldalra! Sajnos csak mobilon működik a “játék”, de az élmény garantált. Már ha az ember arra vágyik, hogy egy gyilkossági ügyben hallgassák ki.

Ez még mindig nem győzött meg arról, hogy a hétvégén ledaráld a sorozatot? Akkor itt az előzetes! Viszont előre szólnom kell azoknak, akik még nem ismerik a sorozatot, hogy még azokat a nézőket is felzaklathatja néhány jelenet, akik már sokat láttak. Viccen kívül mondom, hogy CSAK ERŐS IDEGZETŰEK kezdjenek neki.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ez is tetszeni fog...