A SanszNeked márciusban is sokszínű programkínálattal várja a családokat és az egyedülállókat - Corn&Soda

A SanszNeked márciusban is sokszínű programkínálattal várja a családokat és az egyedülállókat

Önismereti élményszínház, Örömtánc, Élménycsere Nap – csak néhány program a SanszNeked márciusi kínálatából. A Sansz Alapítvány célja, hogy megmutassa, a lehetőségek mindig szembejönnek velünk, rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk velük, milyen életet választunk magunknak.

Forrás: sanszneked.hu

-Amikor két évvel ezelőtt megálmodtuk a Sanszot, még csak azt éreztük, jó lenne közösségben beszélgetni, programok során tapasztalni, hogy igenis van választásunk, élhetünk boldogabb-egészséges életet – mondja Somogyi Eszter a Sanszneked egyik alapítója. – Tóth Szabolccsal, a férjemmel aztán gyorsan rájöttünk, hogy családi, önismereti, közösségi programokra igenis igény van és arra az elfogadó közegre is, amelyben ki lehet nyílni, bontakozni.-

A márciusi programok között szerepel a két éve futó Sansz-est sorozat következő része, mely a Mit tettél velem huncut Önismeret? címet viseli. – A Sansz-estek afféle életmese színházak, hús-vér emberekkel, vágatlan történetekkel, kozmetikázatlan érzelmekkel. És persze interaktív részekkel, ahol másokkal, magunkkal ismerkedhetünk egy picit. Ezen a programon most olyan életmeséket hallhatnak a résztvevők, melyekben a mesélők megosztják, hogy milyen hatalmas változásokat hozott az életükben az önismeret, hogyan is járták-járják ezt a belső utat és mit gyümölcsözött számukra. Azt tapasztaljuk, nagyon motiváló, szórakoztató ez a fajta megosztás, ami egyrészt egy színházi előadás jellegét ölti, másrészt viszont teljesen spontánul alakul. Az elkövetkezendő hetek programjai között szerepel még az önismereti, feszültségoldó Örömtánc, ahogy a Női Fonó közösségi együttléte, illetve a korábban már nagy sikert aratott ingyenes Élménycsere Nap újabb felvonása is. Utóbbira különböző felajánlásokkal érkezhetnek a résztvevők tudásuk, affinitásuk alapján és cserélhetnek a többiekkel. Lesz aki masszázskuponnal készül, más horgoló órát ajánl fel, de olyan is akad aki azt vállalta beteg gyerkőchöz, idős emberhez, vagy akár egy párhoz megy el egy estére házimuzsikálni. A program gyerekbarát és ingyenes, de mindenképpen kérjük, hogy aki csatlakozni szeretne, az jelentkezzen előre – mondja Somogyi Eszter.

Programok:
Március 5. este 19:00 – Mit tettél velem, huncut Önismeret? – sansz-est
Március 9. reggel 10.00 – Örömtánc
Március 10. Női Fonó
Április 7. délután 16:00 – Élménycsere délután
Április 14. délelőtt 11:00 Sansz kerékpártúra

Helyszín: 1031 Budapest Nánási út 67.

További információk a Sanszneked programjairól a www.sanszneked.hu weboldalon vagy az alapítvány Facebook oldalán.

Ez is tetszeni fog...