A sörök kedvelőinek mostanában sűrű napjai lesznek - Corn & Soda

A sörök kedvelőinek mostanában sűrű napjai lesznek

A Zorall Sörolimpia előtt a folyékony kenyér rajongói Szegeden önthetik magukba a hűsítő nedűt. A finom sörökön kívül persze számos egyéb program is várja majd az érdeklődőket a RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep 5.0-n, amit az idei Államalapítási Ünneppel is összekötöttek.

Péntektől ötödik alkalommal indul el a Rakpartfeszt a Huszár Mátyás rakparton, ahol idén közel száz kiállító kínálja majd az extra finom kézműves söröket, és a legkedveltebb streetfood fogásokat.

A hamburgerek, grillcsodák és egyéb finomságok mellett idén a közel 1000 féle sörkülönlegesség között kuriózumként gluténmentes sör is kóstolható, de a szervezők a gyermekekre is gondoltak, számukra frissítő limonádék lesznek elérhetőek.

A fellépők között olyan együtteseket köszönthetünk, mint a szegedi Útközband zenekar, a Gypo Circus, az X-Faktorban is versenyző Ricky and the Drunken Sailors vagy éppen az Államalapítás Ünnepén a tűzijáték előtt fellépő Kállay Saunders feat. The Middletonz.

Az ötödik alkalommal megtartott rendezvény utolsó napja egyben az Államalapítás Ünnepe is, amikor újra együtt emelhetjük majd poharunkat a régió legnagyobb tűzijátékára, amely a Szegedi Városkép és Piac szervezésében valósul meg.

Az esemény keretein belül, augusztus 17-18-án ismételten szervezett keretek között csattannak majd a pofonok a Stefánián, a Fesztivál Kupa Nemzetközi Ökölvívó Tornán, ahol mindkét nap 15 órától több nemzet bokszolói csapnak majd össze a bajnoki címért.

Az esemény miatt megállási tilalom lesz érvényben a rakparton augusztus 13. kedd 18 órától, illetve a rakpart lezárásra kerül augusztus 14. szerda reggel 9 órától, augusztus 21. szerda 12 óráig. Augusztus 20-án az ünnepi tűzijáték idejére 20 óra 50 perctől 21 óra 25 percig lezárásra kerül a Belvárosi Híd.

A teljes program ITT tekinthető meg.

Ez is tetszeni fog...