A SZIN-en a koncertek között is találni bőven bulit - Corn & Soda

A SZIN-en a koncertek között is találni bőven bulit

Holnap kezdődik a SZIN, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok, az ország egyik legolcsóbb, mégis legbulisabb fesztiválja. Megnéztük, hogy mit lehet majd csinálni két koncert között.

Azt, hogy mi is a buli, elég nehéz megmondani, hiszen emberfüggő. Van akinek már az is elég, ha elkortyolgathat egy jó hideg sört a barátaival, és olyan is akad, aki egész éjszaka önfeledten ugrál. A következő programokon viszont tuti, hogy senki sem unatkozhat majd.

A Borsodi Malátabárban már a nevéből is adódik, hogy mit csinálhatunk. Ám náluk nem csak finom sörök lesznek. Ugyanis azt is kipróbálhatjuk, hogy milyen a dartsfoci.

A Paks II. interaktív tájékoztató kamionja egy olyan guruló kiállítás, amely belsejében interaktív eszközökkel és játékos formában ismerteti meg a látogatókat az atomenergiával.

A BP Sing-Along standján mikrofont ragadhatunk, majd ha az éneklésben táncikálásban kifáradtunk kényelembe helyezhetjük magunkat a különleges pihenőzónában.

A TUC wrecking ball & lounge helyszínén megtapasztalhatod hogy milyen az, ha arcon küldenek egy óriásparadicsommal, hiszen ha már egy fesztiválon vagy, miért ne csinálnál őrültségeket.

Az IT Service Game Play Pointnál a sportos játékok kedvelői találják meg a maguknak valót. Óriás monitor, dobó verseny, vízi pókfoci, vízibomba csata, sörpörgő és még számos program várja az idelátogatókat. Gyakorlatilag ez egy fullos medencés buli.

Végül, de nem utolsó sorban, három sör áráért mehetsz egy kört a SZIN Óriáskerekén. Ez már csak azért is poén, mert ha innen kattintasz egy fotót éjszaka, tutkó nyerő leszel az Instán, hiszen 35 méter magasból fotózhatod a fesztivált.

Ez persze csak pár volt az egyéb programok közül. Aki mindegyikre kíváncsi, az látogasson el IDE.

Ez is tetszeni fog...