A Walking Dead spinoff jobb lesz mint hittük - Corn & Soda

A Walking Dead spinoff jobb lesz mint hittük

amc-fear-the-walking-deadA Walking Dead spinoff forgatása a napokban kezdődött el, és eddig mindenki csak találgatott, hogy milyen lesz. Az Entertainment Weekly-nek hála már nem fúrja annyira az oldalunkat a kíváncsiság.

Felkeresték Robert Kirkmant, a sorozat showrunnerjét, aki néhány infót megosztott a készülő sorozatról.

A történet helyszíne Los Angeles lesz, amiről eddig az eredeti sorozatban, sőt még a képregényekben sem hallottunk, tehát egy totálisan új terület, ami szabad kezet adott az írók számára.

Kirkman azt mondta, hogy a spinoff több mindenben is különbözni fog, nem csak a helyszínben. Egy olyan család életét követhetjük majd benne nyomon, amilyet eddig még nem láttunk, és úgy ahogyan azt eddig még nem láthattuk. Ezt biztosítandó olyan rendezőt (Adam Davidson) fogadtak fel a spinoff rendezésére, aki még Walking Deaden nem dolgozott. Az ő munkája az lesz, hogy sajátos látásmódját vigye a sorozatba, mert olyat szeretnének teremteni, ami a saját lábán is megáll és amihez nem szükséges a történet előismerete.

A karakterek is mind egyediek lesznek, tehát olyanok, akik még nem tűntek fel sem a sorozatban, sem a képregényekben.

Ezeket összegezve azt hiszem, kilehet jelenteni, hogy a most már Fear The Walking Dead címre hallgató sorozat olyan horror dráma lesz, amit nem szabad kihagyni.

Ez is tetszeni fog...