ABC upfronts 2015 - idei újdonságok a tévében - Corn & Soda

ABC upfronts 2015 – idei újdonságok a tévében

Upfronts-2015A Fox és az NBC újdonságait már láthattátok, most nézzük meg mikkel rukkol elő az ABC!

The Catch:

Egy nyomozónőt, aki csalásokra specializálódott, átveri a vőlegénye. Az ügyet megpróbálja minél hamarabb felgöngyölíteni, amíg az tönkre nem vágja a karrierjét. Fordulatos krimi-thriller. Ajánlott.

Dr. Ken:

Ken Jeong (a Másnaposokból a kis ázsiai) valójában doktorként végzett. Ezzel adja el a csatorna az új műsorát, amiben egy orvost alakít, aki emellett családapa is. Inkább maradt volna az eredeti szakmájánál. Izzadtságszagú, és egyáltalán nem vicces sitcom.

The Family:

Egy politikusnak eltűnik a fia, majd egy évtizeddel később felbukkan egy srác, aki azt állítja magáról, hogy ő az eltűnt gyerek. Ebből még bármi lehet. Majd kipróbáljuk és megmondjuk milyen.

The Muppets:

A Muppet show, de nem éppen gyerekeknek. Dokumentarista stílusban mutatja be a bábuk magán és munkaéletét, ebbe beleértve a szerelmi kapcsolataikat, munkahelyi problémáikat. Ami azt illeti ez egész vicces lesz.

of Kings & Prophets:

Kosztümös bibliai sorozat. Úgy írnám le mint a szegény ember Trónok harcája, vagy mint egy jobbféle Szulejmán.

Oil:

Ez nem a Dallas 2.0. A szappanopera stílust távolról kerüli, pörgős, akció-dús, kemény, és még a szerelmi szálak sem nyálasak.

Quantico:

Ez pedig majdnem a Homeland 2.0. CIA-s, terrortámadásos, a csavar annyi, hogy ebben van egy rakat CIA nebuló. Az egyikük terrorista, persze a támadást a főhősnőre kenik, aki kénytelen tisztázni magát.

The Real O’ Neals:

Többkamerás komédia egy nem éppen átlagos katolikus, ír családról. Vicces is lehetne, de sajnos nem az. Tucatjával gyártanak ehhez hasonlóakat.

Uncle Buck:

A 80-as évek végén volt egy azonos című film. Ez ugyanaz, csak afro-amerikaiakkal.

Wicked City:

Ennek meg a története játszódik a 80-as évek elején L.A-ben. Rock-n-roll, kokain, naplemente, és egy nekrofil sorozatgyilkos. Akit ezek alapján nem vett meg a sorozat, azon nem tudok segíteni.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] ősze nagyon jó sorozatokkal kecsegtet minket, amit az ABC, Fox és NBC newfronts listája is bizonyít. Ebben a cikkben a CBS idei üdvöskéiről lesz szó […]

  2. […] The Muppets; Fresh off the Boat – ABC […]