Advent a Várkert Bazárban – változatos programsorozat 4 hétvégén - Corn & Soda

Advent a Várkert Bazárban – változatos programsorozat 4 hétvégén

Az Advent idején többek között Bíró Eszter, Snétberger Ferenc, Both Miklós, a Random Trip, iparművészeti vásár és ingyenes családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket a Várkert Bazárban.

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Várkert Bazár adventi programsorozatát. December 1. és 22. között, vasárnaponként számos program várja a látogatókat a karácsonyi hangulat jegyében, amely minden korosztály számára tartogat különlegességeket. A programsorozat háziasszony Szinetár Dóra.

Advent négy vasárnapján négy téma köré épülnek a programok. Napközben a látogatók ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, izgalmas előadásokat láthatnak és a kortárs iparművészeti vásár termékei között válogathatnak a Várkert Bazár Rendezvényterem aulájában, a Déli Palotában és a Testőrpalotában.

Random Trip

A napközbeni programokon fellép a Kiskalász együttes, Szinetár Dóra, Szirtes Edina Mókus, a Veronaki Zenekar, a Fogi Színház, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Maszk Bábszínház és a Kincses Színház.

Lesz adventi gyertyagyújtás, tematikus séta idegenvezetéssel Sisi karácsonya címen, workshopok és múzeumpedagógiai foglalkozások.

Bíró Eszter

Az esti koncertek keretében december 1-én Bíró Eszter interaktív Az időmanó Adventje című családi előadása lesz.

December 8-án Snétberger Ferenc: Generations címmel a francia Michel Godard-al, Toni Snétbergerrel, Fehér Elemérrel és Bodoczki Ernővel zenél.

Snétberger Ferenc

December 15-én Both Miklós: Elfeledett karácsony Ukrajnában című programjában egyedi koncertélmény születik tíz ukrán falusi énekessel, a kijevi Bozhychi énekegyüttessel és magyar zenészekkel.

December 23-án a Delov Jávor által vezetett Random Trip improvizációs koncertsorozat keretében fellép Palya Bea, Mc Kemon (Irie Maffia), Saiid (AKHP), Zenati Márk (Mörk), Koszi Janka, a Vienna Gospel Society kórus, valamint Dés László.

Ez is tetszeni fog...