Athina 65 – Ünnepi előadás, meglepetések, köszöntés, jó hangulatú buli a Spirit Színházban - Corn & Soda

Athina 65 – Ünnepi előadás, meglepetések, köszöntés, jó hangulatú buli a Spirit Színházban

Papadimitru Athina 65. születésnapját egyedi előadás keretében, felemelő köszöntésekkel, meglepetésvendégekkel, finom házi tortával méltó módon ünnepelték meg a család tagjai, a barátok, a kollégák és a nézők július 21-én a Spirit Színházban.

Papadimitru Athina
Fotó: Kovács JuJu

Perjés János tulajdonosigazgató és Czeizel Gábor rendező főleg mediterrán stílusú dalokat, és olyan rövid monológokat választottak Papadimitru Athina számára, amelyek hűen tükrözték vissza a népszerű, Jászai Mari-díjas színésznő életét és színes személyiségét. A dalokat, a prózai részleteket Athina a tőle megszokott latinos szenvedéllyel adta elő az őt ünneplő közönségnek, miközben – azt est egyedi jellege miatt – meg-megszakította hirtelen jött gondolatoktól és érzelmektől vezérelve.

Perjés János és Papadimitru Athina
Fotó: Kovács JuJu

Az est házigazdája, moderátora a régi barát, Perjén János volt. Papadimitru Athina az ünnepi előadás helyszínének egyik alapítója, és az elmúlt 10 évben több sikeres előadásában láthattuk, és láthatjuk a továbbiakban is a Spirit Színházban. Athina természetes, őszinte lénye átsugárzott az egész előadáson, melynek kísérője Kutik Rezső volt akusztikus gitáron.

Papadimitru Athina és Kutik Rezső
Fotó: Kovács JuJu

Az külön érdekesség, hogy előző este a Gyulai Várszínházban nagy közönségsikert aratott a Spirit Színház Száz év magány című előadása, melynek főszereplője Papadimitru Athina és rendezője Czeizel Gábor.

Papadimitru Athina pályatársai, barátai – Szabó Éva, Borbáth Ottília, Szítás Barbara és Gulyás Dénes – egy-egy meglepetés műsorszámmal ajándékozták meg az ünnepeltet. Az est legmeghatóbb pillanatai azok voltak, amikor Athina legfiatalabb lánya, Réka magyar népdalokat énekelt édesanyjának, illetve amikor valamennyi megjelent kolléga együtt énekelte az „Azért vannak a jó barátok” című slágert. Az pedig már nem csak megható, hanem megrázó is volt, amikor Athina a már 40 éve, 23 éves korában, autóbalesetben elhunyt zenész öccsének énekhangját bejátszottá és a technika segítségével Athina együtt énekelt Grigorisszal

Az ünneplő barátok, kollégák és Papadimitru Athina
Fotó: Kovács JuJu

Az est során az éppen nyaraló barátoktól, a Cseke Péter- Sára Bernadett házaspártól, valamint Sándor Pétertől – akivel Athina együtt játszik az Örökkön…szabadon című kétszemélyes darabban a Spirit Színházban – érkeztek jókívánságok üzenetek formájában.

Papadimitru Athina és az ünnepi torta
Fotó: Kovács JuJu

Az ünneplő társaság ünnepi torta, ételek és pezsgő mellett még sokáig együtt maradt a Spirit Színház Kamaratermében.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Athina 65 – Ünnepi előadás, meglepetések, köszöntés, jó hangulatú buli a Spirit Színház… Papadimitru AthinaSpirit Színház […]