Az összes Star Wars-film júliustól az HBO GO-n – Corn&Soda

Az összes Star Wars-film júliustól az HBO GO-n

Az HBO GO júliustól az összes Star Wars-filmet elhozza neked, amelyek csak ezen a platformon lesznek elérhetők.

Forrás: HBO Europe


Július 17-én péntektől kezdődően az összes Star Wars-film bekerül az HBO GO kínálatába.


Az első héten, július 17-étől kezdődően az HBO GO előfizetők megkapják az előzménytrilógiát – a saga első három részét –, valamint a Solo: Egy Star Warstörténetet, amely a fiatal Han Solónak azokat a kalandjait meséli el, amelyeket még azelőtt élt át, hogy a Lázadók hősévé vált volna. Mindezek mellett a Star Wars: A klónok háborúja című egész estés animációs film is elérhetővé válik – az azonos című sorozat első öt évada most is megtekinthető az HBO GO-n. Ezekben a filmekben közös, hogy mind a Lázadók Szövetségének megalakulása előtt játszódnak.


Július 24-én csatlakozik a felhozatalhoz az HBO GO-n az eredeti trilógia a 70-es és 80-as évekből, valamint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, amely az 1977-es Star Wars: Egy új remény cselekményének közvetlen előzményeit meséli el.


Július 31-én válik elérhetővé a közelmúltbeli folytatássorozat első két filmje, a Star Wars: Az ébredő Erő és a Star Wars: Az utolsó Jedik.
Az HBO GO Star Wars-felhozatala augusztus 7-én válik teljessé a Star Wars: Skywalker korával, a Skywalker saga utolsó részével.


Az Erő legyen veled!


A részletes műsortervet lásd alább.


JÚLIUS 17
STAR WARS: BALJÓS ÁRNYAK

Ebben a Star Wars-előzményfilmben két Jedi lovagot követünk, akik Amidala királynőt védelmezik abban a reményben, hogy a bolygóközi kereskedelmi konfliktus békésen zárulhat le. Útközben megismerkednek Anakin Skywalkerrel, a kisfiúval, aki különleges adottsággal rendelkezik.
STAR WARS: A KLÓNOK TÁMADÁSA
Tíz évvel első találkozásuk után Anakin Skywalker és Padmé Amidala szenátor között tiltott szerelem szövődik, miközben Obi-Wan Kenobi utánajár a szenátor elleni merényletkísérletnek és egy, a Jedik számára készülő titkos klónhadsereg nyomára bukkan.
STAR WARS: A SITH-EK BOSSZÚJA
Három éve zajlik a Klónháború, amikor a Jedik kiszabadítják Palpatine-t Dooku gróf fogságából. Mialatt Obi-Wan egy újabb fenyegetéssel néz szembe, Anakin kettős ügynökké válik a Jedi Tanács és Palpatine között, és a galaxis uralására irányuló terv része lesz.
STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA (2008)
A jó és rossz közt dúló galaktikus küzdelemben a Jedi mester és tanítványa, Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker egyesítik erőiket, hogy harcba szállva megakadályozzák a Köztársaság szétforgácsolódását.
SOLO: EGY STAR WARS-TÖRTÉNET
Kösd be a biztonsági övedet, mert most jön életed kalandja az Ezeréves Sólyom fedélzetén! Han Solo vakmerő alvilági kalandok sorozatán keresztül összebarátkozik későbbi másodpilótájával, a tekintélyt parancsoló Chewbaccával és megismerkedik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannal is.


JÚLIUS 24
ZSIVÁNY EGYES: EGY STAR WARS-TÖRTÉNET

Viharos időket élünk, amikor Jyn Erso, a bátor szökevény és Cassian Andor, a Lázadók hírszerzője hősök egy szedett-vedett csapatának élére áll, hogy együtt megkíséreljék ellopni a Birodalom pusztító fegyverének, a Halálcsillagnak a terveit.
STAR WARS: EGY ÚJ REMÉNY
Luke Skywalker egy Jedi lovag, egy nagyképű pilóta, egy Wookiee és két droid segítségével megpróbálja megmenteni a galaxist a Birodalom pusztító fegyverétől, miközben megkísérli kimenteni Leia hercegnőt a gonosz Darth Vader fogságából.
STAR WARS: A BIRODALOM VISSZAVÁG
Miután a Birodalom megtámadta Hoth bolygón levő bázisukat, a Lázadók szétszélednek. Miközben Hant és Leiát a birodalmiak üldözik, Luke Yoda mestertől tanul, majd szembeszáll Darth Vaderrel és megtudja a megrázó igazságot saját múltjáról.
STAR WARS: A JEDI VISSZATÉR
A Birodalom egy korábbinál is erősebb Halálcsillag segítségével próbál leszámolni a Lázadókkal. Miközben a Lázadó flotta össztámadást indít az űrállomás ellen, Luke Skywalker megvívja a döntő összecsapást apjával, Darth Vaderrel a gonosz Császár színe előtt.


JÚLIUS 31
STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ

Három évtizeddel Darth Vader és a Galaktikus Birodalom legyőzése után új veszély fenyeget. Az Első Rend a galaxis uralmára tör, és csak hősök egy kis csapata állíthatja meg őket az Ellenállók segítségével.
STAR WARS: AZ UTOLSÓ JEDIK
A Köztársaság elpusztult, az Első Rend uralkodik. Snoke legfőbb vezér célja, hogy eltiporja az Ellenállás utolsó maradványait, és megerősítse uralmát a galaxis felett. De még van remény: Luke Skywalker, a Jedi mester megváltoztathatja a háború kimenetelét.


AUGUSZTUS 7
STAR WARS: SKYWALKER KORA

A Skywalker saga utolsó fejezetében végéhez ér a Jedik és a Sithek rendjének ősi konfliktusa. Az Ellenállás megmaradt tagjainak szembe kell nézniük a múltjukkal, miközben még egyszer utoljára meg kell küzdeniük az Első Renddel.

Ez is tetszeni fog...