Bárcsak igaz lenne! - Westeros sorozat - fanfictionre így még nem pörögtünk rá - Corn & Soda

Bárcsak igaz lenne! – Westeros sorozat – fanfictionre így még nem pörögtünk rá

Westeros

Forrás: Laughing Squid

Westeros címen készített néhány Trónok harca-rajongó előzetest egy nem létező sorozathoz, mi pedig ledobtuk tőle az állunkat.

A Trónok harca világában játszódó történet időben picit, na jó, inkább nem is kicsit, előre szaladt. Így egy olyan alternatív valóságot mutat be, ami a megszólalásig hasonlít a valóságra, kivéve persze a sárkányokat és a jégzombikat.

Az elképesztő látvány a a kedvenc sorozatunkban megszokott ármányokkal és intrikákkal lenne átszőve. A főszerepekben itt is a világ vezetőinek tevékenységeit kísérhetnénk nyomon, tele szexel, erőszakkal, meg persze farkosokkal és tűzokádó szörnyetegekkel.

De elég is a szócséplésből! Ehhez a tömény másfél perchez nem kell elkoptatnom a billentyűzetem, mert a videó saját magáért beszél.

Volt már rá példa, hogy a rajongóknak köszönhetően jöttek össze filmek, de sajnos, ebben az esetben ez több, mint valószínű, hogy nem fog összejönni. Ezt pedig mi iszonyatosan sajnáljuk, mert imádnánk nézni, ahogy egy sárkány porrá égeti a Time Square-re hasonlító Targaryen Square-t. 🙂

Ez is tetszeni fog...