Budapesti programajánló - 2015. 01. 22. - 01. 29.

Budapesti programajánló – 2015. 01. 22 – 01. 29.

Budapesti programajánlóA Budapesti programajánló második része következik. Remélem, minden kedves Olvasónk tud majd kedvére szemezgetni belőle.

január 22. csütörtök

Adori Office, Wave of Sound, Dorothy’s Legs – Kuplung

Három új, egyre népszerűbbé váló banda lép fel ezen a hihetetlen electro esten, amely ráadásul ingyenes buli lesz.

Lett Zenei Napok – Budapest Music Club

Egy kevéssé ismert zenei kultúra mutatkozik be a magyar közönségnek. A háromnapos eseménysorozat középpontjában Peteris Vasks előadása áll (január 23. péntek), amely után személyesen is megismerhetjük a zeneszerzőt. A kulturális élvezeteket az Opus Jazz Club étlapjára felkerülő lett finomságok tetézik.

január 23. péntek

R.A.W Power – Cyborg Templar & Negro – Mika Tivadar Mulató

Ezen a bulin lesz a legszélesebb a zenei paletta mind közül: a világ minden tájának dallamai felhangzanak, a tüzes salsától a countryn át az egzotikus, keleties muzsikáig. A belépés ingyenes.

Psycho Mutants, Dope Calypso – Godzsu Manó Klub

A Godzsu Manó Udvarba betévedve egészen egyedi zenei mixet hallhattok, amelyben a pszichedelikus zene és a rock’n roll összefonódását a tangóharmonika dobja fel. A belépő 1000 Ft.

január 24. szombat

Diablo Blvd., Dragonforce, Epica – Petőfi Csarnok

Ezen az estén a gothic, szimfonikus és power “árnyalatokban” felhangzó metálé a főszerep, és természetesen a három bandáé, akik 2014-ben mind újabb lemezzel járultak hozzá a zenei kultúrához. A sima belépő 6900 Ft, a VIP pedig 12.800 Ft.

Anez – Gólya

Szalai Anesz és Demeter Zoltán kettősének sajátos előadását láthatjátok és hallhatjátok, ahol a különös, elektronikus dallamokat vetítések és performance-ok, illetve izgalmas jelmezek egészítik ki. A belépés ingyenes.

 

 

Ez is tetszeni fog...