Campus fesztivál fellépők - Corn & Soda

Campus fesztivál fellépők

campusA debreceni Campus Fesztivál is új nevekkel bővült! A 2015. július 22-26. között megrendezésre kerülő fesztivál névsora még nem teljes, de már most egyre biztatóbban fest.
Ami biztos, hogy a holland pacsirta Caro Emerald, az egyik legjobb koncertzenekarként nyilvántartott Enter Shikari mellett -akik idén dupláznak, mivel 2015 nyarán Szigeten is tiszteletüket teszik -, a szintén brit Wilkinson és a francia The Moorings látogat el országunkba.
A magyar fellépők közül Ákos, a Tankcsapda és a Quimby lép fel headlinerként!
Ezek mellett a Campus fesztiválon fellép a Vad Fruttik, Rúzsa Magdolna, Kowalsky meg a Vega, Majka és Curtis, Kiscsillag, Depresszió, Ossian, Lord, 30Y, Péterfy Bori Love Band, Gangszta Zoli és a Kartel, Supernem, HS7, Szabó Balázs bandája, Fish!, Paddy and tha Rats, Fábián Juli és Zoohacker, Cloud9+, Magashegyi Underground, Wellhello, Halott Pénz, Hősök, Animal Cannibals, Kozmix, UFO, Splash, Tibi bá, Julia Carpenter, Bárány Attila, Metzker Viktória és Chris Lawyer.

Jegyek már elérhetőek a linken, valamint Debrecenben az egyetemi jegyirodában, a Lovarda portáján és a Roncsbárban – hamarosan pedig az összes ismert jegyértékesítő helyen!

Bérlet: 12.990 Ft
Napijegy: 5.990 Ft
Napijegy a 0. napra:  2.990 Ft

Helyszín: 4028, Debrecen, Nagyerdei körút

Ez is tetszeni fog...