Cesar Millan, a csodálatos kutyadoki újra Magyarországon "rendel"! - Corn & Soda

Cesar Millan, a csodálatos kutyadoki újra Magyarországon “rendel”!

Cesar Millan, a csodálatos kutyadoki újra hazánkban “rendel”. A vadonatúj show-ját 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják az érdeklődők. A világhírű kutyaviselkedési szakember több éves tapasztalatát osztja meg a közönséggel. Vicces sztorikon és megható történeteken keresztül, szinte szórakoztatva vezeti be kutyaimádókat az ember legjobb barátjának lelki világába. Megosztja különleges oktatási technikáit, megtanítja, hogyan regulázzuk meg neveletlen kutyáinkat, segít megérteni a kutyák testbeszédét.

forrás: sajtóanyag

A gyakran kutyasuttogónak is nevezett Cesar Millan mexikói származású kutyapszichológus, és showman. Állítása szerint, mivel egy farmon, állatok között nőtt fel, már egészen kiskorában is értett a kutyák nyelvén. Furcsán erős kötődése az állatok felé azonban elijesztette a gyerektársait, ezért a kis Cesar még többet foglalkozott az őt körülvevő négylábúakkal. Első munkahelye így nem meglepő, hogy egy kutyakozmetika lett, ahol hamar kiderült, hogy mennyire jól ért az állatok nyelvén. Innen aztán egyenes út vezetett a fiatal srác különleges karrierje felé, és persze Will Smith baráti segítsége is, aki jó irányba indította el a fiút.

forrás: sajtóanyag

2002-ben hozta létre az Egyesült Államokban első Kutyapszichológiai Központját, ahol sérült, illetve nehezen kezelhető ebek kaptak szakértő segítséget. Innentől pedig végképp nem volt megállás, műsora lett a National Geographic csatornán, és rengeteg elismerést, díjat kapott, többek között a 2005-ben a Nemzeti Állatvédő Liga részesítette különleges dicséretben. A csodálatos kutyadoki időközben könyveket is kezdett írni, a tanácstalan vagy éppen kezdő gazdik megsegítésére.

forrás: sajtóanyag

Cesar Millan nem csak jó szakember, hanem kiváló showman is, aki vicces sztorikon és megható történeteken keresztül, szinte szórakoztatva vezeti be kutyaimádó közönségét az ember legjobb barátjának lelki világába. 2017. márcus 18-án több éves tapasztalatát hozza el újra a Papp László Budapest Sportarénába. Legújabb show-jában segít megérteni a kutyák testbeszédét, és megfejteni néhány bonyolultabb eb-lelket, éppen úgy, mint világhírű műsoraiban, A csodálatos kutyadokiban vagy éppen a NatGeo Wild-on futó Cesar 911-ben.

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu

Forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...