Cotton Club Singers - jubileumi koncert az Erkelben - Corn & Soda

Cotton Club Singers – jubileumi koncert az Erkelben

Cotton Club Singers az Erkel Színházban szeptember 6-án jubileumi koncerttel ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját

Cotton Club Singers

Eredetileg április 28-ra a Műpába hirdették meg jubileumi koncertet, de az ismert okok miatt elmaradt az előadás. A rendhagyó születésnapi bulira új időpontban, szeptember 6-án és új helyszínen, az Erkel Színházban kerül sor. Ismét összeáll tehát az együttes közel másfél évtizedes történetének öt legmeghatározóbb embere, a három hölgy, Szűcs Gabi, Zsédenyi Adrienn, s az őt váltó Kozma Orsi, valamint a két férfiénekes, Fehér Gábor és László Boldizsár.

Az énekesek az eredeti program továbbgondolt változatával pótolják a meghiúsult Műpa-koncertet. Természetesen felcsendülnek majd a legemlékezetesebb slágerek, így a műsorban kiemelt szerepet kapnak a zenekar két legnagyobb sikerű estjének, a Sinatra és Abba Jazz különleges feldolgozásai, de nem maradhatnak ki a Hofimánia dalai, és persze a Négy gengszter sem.

Etessy Anett

A koncert bevételéből a Cotton Club Singers támogatja a járásában korlátozott Etesssy Anettet, akinek a felépülését egy speciális, évi több millió forintba kerülő kezelés segítheti elő.

Ez is tetszeni fog...