Csütörtöktől látható a magyar mozikban az új Arthur király - Corn & Soda

Csütörtöktől látható a magyar mozikban az új Arthur király

Május 11-én, azaz most csütörtökön végre megérkezik a magyar mozikba az Arthur király: A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword, 2017)! Guy Ritchie, a legvagányabb angol gengszterfilmek rendezője, aki modernizálta Sherlock Holmes-t, ismét különleges és emlékezetes figurákkal teli izgalmas, gyors, szellemes filmet készített – ezúttal a legnagyobb angol mítosz alapján. A főszerepben Charlie Hunnam és Jude Law.

Forrás: InterCom

A történet szerint a kora középkori London (Londoniumot) zsúfolt utcáit egymásra rétegződött társadalmak jellemzik. Ezen társadalmak legmélyén él A fiatal Arthur (Charlie Hunnam). Ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambiciózus bandavezér azonban más mint a többiek; bár ő maga nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben. Azonban amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni – és ez legnagyobb döbbenetére sikerül is neki. Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelője. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos nő, Guinevere (Astrid Bergès-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).

A legelvakultabb Arthur király rajongók, akik csütörtökig sem képesek várni letölthetik mobiltelefonjukra a filmhez készült játékot is!

Ez is tetszeni fog...