CW és MTV upfronts 2015 - idei újdonságok a tévében - Corn & Soda

CW és MTV upfronts 2015 – idei újdonságok a tévében

Az igaz, hogy a CW 2015 őszére csak 3 új sorozatot tervezett be, viszont az Arrow és a The Flash annyira megalapozza a csatorna sikerét, hogy igazából bármit megtehetnek, a DC’s Legends of Tomorrow pedig csak emeli a tétet. A Marvel-mánia óta mindenki rá van állva a szuperhősökre, és végre itt van a DC ideje is a tündöklésre. A CW-vel szemben az MTV több sorozattal is készült, bár nagy része ezeknek talk show, de mindenre van közönség. Visszatérő sorozatai azonban biztosan nem okoznak majd csalódást, hiszen az Awkward és a Teen Mom mellett a Teen Wolf dupla epizóddal tér vissza június 29-én, amit már alig várunk.

A CW új sorozatai:

DC’s Legends of Tomorrow

A CW-nek nagyon bejött az Arrow és a The Flash, ezért most egy egész szuperhőscsapatot állítanak össze az új DC’s Legends of Tomorrow sorozathoz, ami ősztől fog menni a csatornán. Régi és új karakterek egyaránt feltűnnek, Atom (Brandon Routh) például állandó szereplő lesz, valamint Sarah/Black Canary, Firestorm és Captain Cold is.  A cél ugyanaz: megmenteni a világot, de ha ez nem elég, mindezt a jövőben kell teljesíteni.

Crazy Ex-Girlfriend

Rebecca Bunch (Rachel Bloom) egy nagyon sikeres, de nagyon őrült nő, aki mindenét egy lapra teszi fel, amikor újra találkozik régi szerelmével. Egy pillantás alatt New Yorkból Californiába költözik, de nem Los Angelesbe, hogy esetleg folytathassa is jogi karrierjét, hanem egy kisvárosba. Persze a srácot különösebben nem érdekli Rebecca, ezért a csaj egyre őrültebben viselkedik. Meg aztán folyton énekel.

Containment

Atlantában kitör egy halálos járvány, ami miatt azonnal karantént rendelnek el. A bent ragadtak az életükért küzdenek, míg a hatóságok megpróbálják megtalálni a megoldást. Lex Carnahan, az Atlanta PD-nél dolgozó rendőr próbál rendet tartani az utcákon, de a munkája akkor lesz csak igazán nehéz, mikor barátnője, Jana és munkatársa, Jake is a cordonon belül maradnak. A 17 éves terhes Teresa is elszakad a barátjától, de Katie Frank, egy tanárnő az egész osztályával néz szembe a vírussal. A háttérben egy összeesküvés sejthető, de a helyzet egyre bonyolultabb lesz. A helyzet kilátástalannak tűnik, de az embereknek nincs más választásuk, mint hősökké válni.

Az MTV új sorozatai:

Scream

Az MTV új hit sorozata, a Scream az azonos című horror franchise adaptációja. Egy “hétköznapi” cyber-bullying egy brutális gyilkosságban végződik, amely néhányakat üldöz, másokat megrémít, de egy gyilkost talán inspirál. A sztori egy csapat tinédzserről szól, akik a trailer alapján nem biztos, hogy túlélik az első évadot.

One Bad Choice

A sorozat minden epizódja más történetet mutat be. Bebizonyítja, hogy egy rossz döntés, egy hibás lépés egy egész életet megváltoztathat.

Todrick

A Todrick egy hetente megjelenő doku-sorozat lesz, melyben Todrick Hall beengedi rajongóit az ő kreatív gyárába, bemutatja nekik a csapatot, akikkel összeállítja heti videóit.

Girl Code Live

Hetente megjelenő félórás késő esti talk show, melynek háziasszonyai a Girl Code-ból ismert Nessa, Carly és Awkwafina. A sorozatban találkozhatunk majd hírességekkel, zenészekkel, poénos játékokkal és girl talkkal élő közönség előtt.

The Shannara Chronicles

A sorozatot Terry Brooks fantasy-sorozatából készítik, ami annyira sikeres volt, hogy pilot nélkül is berendelték. A sztori a jövőben játszódik, három hős életét kíséri szemmel, Amberléét, egy Elvin hercegnő, Eretriáét és Wilét, aki félig elf félig ember. Ők hárman próbálnak megállítani egy démont, mielőtt az elpusztítaná a világot.

Follow the Rules

A Follow the Rules egy félórás komédia doku-sorozat Ja Rule életéről. Ja Rule és felesége, Aisha legidősebb lánya, Brittney főiskolás, és mindig próbára teszi a szülei tűrőképességét. Két fiúk, Jeffrey Jr. és Jordan, valamint Ja édesanyja és anyósa is egy fedél alatt élnek, ami csak tovább nehezíti a dolgaikat.

Middle of the Night Show

Késő esti talk show, ami nem stúdióban készül, hanem New York utcáin. A show csapata minden éjjel betör egy hírességhez, és rákényszerítenek egy interjút előkészületek és előzetes rápihenés nélkül.

Greatest Party Story Ever

Hetente megjelenő félórás sorozat, melyben az emberek a legjobb sztorijaikat fogják elmesélni barátságokról, furcsa találkozásokról, mindezt nagyon poénosan természetesen. A történeteket vicces animációk tarkítják majd. Nagyon izgalmasan hangzik..

 

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] 30, Kedd Scream – […]

  2. […] az upfronts kapcsán írtunk már a sorozatról, de most már több infónk van róla. Először is a fent […]