Kenj! Tekerj! Bulizz! - megalakul a Debrecen Bike Maffia - Corn & Soda

Kenj! Tekerj! Bulizz! – megalakul a Debrecen Bike Maffia

debrecen bike maffia 1

Az április 29. – május 01. között a debreceni Ifjúsági Házban, a Dharma Klubban tartott minifesztivál alkalmával megalakul a Debrecen Bike Maffia, azaz DBM. A kezdeményezés  Budapest Bike Maffia (BBM) mintájára valósul meg, annak egy csoportjaként.

A BBM civil szervezet 2011-ben jött létre,  tagjai kerékpárral hideg és meleg élelmet, adományokat hordanak ki a rászorulók számára. A Budapest Bike Maffia április 30-án Debrecenbe látogat a DBM megalakulása alkalmából, és az egész napos rendezvényen 35 embernek közösen készítünk el egy-egy adag meleg ételt, majd kerékpárral kiszállítjuk. A rendezvény során a BBM vezetésével beszélgetést is tartunk az önkéntesek, érdeklődők és szakemberek között. A BBM-et Havasi Zoltán, a szervezet alapítója képviseli az eseményen, illetve a Refomix Kht. szociális munkásai is jelen lesznek.

Az esték a Dharma Klubban folytatódnak, a következő előadókkal:

április 29. szerda: 
POPMÉTER Dj-k
Kisszántó (Dub Székház / sub.hu)

április 30. csütörtök:
MISS MANTS (est.) (V.I.M.)
Liquid (Bassdrive.com / Szolfézs)
Crez (AnaloguE / Music Market)
Rag (IPC / sub.hu)
Zion’s Fiction (Live Act)

május 1. péntek:
Zsupi (Sav-Bázis)
Ron Jones b2b Dirty Ice
Luiz K
Bukholcz
_____

Facebookon is hírelj minket!

A rendezvény nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk az ételkészítéshez és kihordáshoz egyaránt! Belépők a helyszínen megvásárolhatók, a napijegy ára 500 forint, a három napos jegy 1000 forint. A programváltozás és beléptetés jogát a szervezők fenntartják!

Ez is tetszeni fog...