Debreceni programajánló 2014.10.29. – 2014.11.01. - Corn&Soda

Debreceni programajánló 2014.10.29. – 2014.11.01.

sub night 10. 31.

Debreceni programajánlónkat olvashatjátok. A hosszú hétvége alatt mindenki kipihenhette magát erre az átlagos hétre. Nézzük milyen a programok várnak ránk!

Halloween Night Ride
Akik nehezen szakadnak el a bringájuktól, de szívesen részt vennének egy beöltözős Halloween bulin, azoknak pénteken (10.31.) a Night Ride-on a helye! A Night Ride előtt lesz még tökfaragás, tűzzsonglőrök, AlleyCat és GoldSprint is az Ifiházban.

Stormraizer / Kaosmos (IT)
Ha egy kis trash metalra vagy esetleg Stratovarius tribute koncertre lennél kíváncsi pénteken (10.31.), az Ifiház Dharma Klubjában mindezt megtalálod! A zúzás este 7-től indul, a zajfelelősök: a Stormraizer és az olasz Kaosmos.

sub NIGHT – Wheel up
A következő, péntek esti (10.31.) sub Nighton a bakelité a főszerep! A felcsendülő lemezek dub, reggea, downtempo és  klasszikus drum & bass stílusok köré tömörülnek. A zenefelelős ezúttal ZED MIST aka Mista NicholsSlabba és Etnik lesz. A fellépők mögött Tóth Anita vizuálját láthatjuk.

Irie Maffia vendég: Mary Popkids
Szombaton (11.01.) sem marad program nélkül, aki szereti az Irie Maffia és a Mary Popkids együttest, és aki elég kitartó, hogy a várható tömegben talpon maradjon. Elővételes jegyek már kaphatók a helyszínen, a Roncsban.

 

Forrás: Sub.hu

Ez is tetszeni fog...