Debreceni programajánló: 2014.12.02. – 2014.12.07. - Corn & Soda

Debreceni programajánló: 2014.12.02. – 2014.12.07.

sub night 14.12.05.

Debreceni programajánló: ezen a héten elég változatosak a programok ahhoz, hogy mindenki találjon magának legalább egyet, ahol kikapcsolódhat.

MODEM Filmklub
Filmklub e heti vetítésén, kedden (12.02.) A lövés utáni csend című filmet láthatjuk. Volker Schlöndorff 1999-es alkotása olyan izgalmas, fordulatokkal teli történetet tár elénk, melynek még mondanivalója is van. Nem érdemes kihagyni!

Színpadikus utcatánc ” A második felvonás”
Az esemény és a promó videó megtekintése után sem állítanám, hogy pontosan tudom, mi fog történni pénteken (12.05.) a Vasutas Egyetértés Művelődési Központban. Három dolgot azonban biztosan tudok: ezek a srácok (a szó legpozitívabb értelmében) bolondok; garantáltan jó és maradandó élmény lesz az est; végül pedig: lesz tánc!

sub NIGHT w/ KRUEGER [Ninjabreakz] @ Dharma Klub
Pénteken (12.05.) a Dharma Pincében a breakbeat lesz főszerepben, de felcsendül majd egy kis dubstep és garage … és még ki tudja mi? A lényeg, hogy járjon a láb! A zenei felelősök ezúttal KruegerRag TomslackBukholcz és MercyRevo lesznek.

CUT&COFFEE SZÜLETÉSNAP – KÁVÉ NYÍLTNAP
Ha a kávé szó hallatán te is így nézel ki, akkor szombaton (12.06.) mindenképpen a Cut&Coffee szülinapján a helyed, hiszen egy éves fennállásukat a kávé istenítésével ünneplik. Az egész nap a kávéról fog szólni, különböző előadásokkal, bemutatókkal, versenyekkel, kávékóstolással (!!!) tarkítva. Ha ez még nem lenne elég, az esemény szerint: “Mindenki ott lesz és még mások is!“

Csoportos Barázdaság – A XXI. század debreceni lemezbörzéje
Barázdaságot immár 10. alkalommal rendezik meg vasárnap (12.07.). Érdemes elnézni, ha a zenehordozók rajongója vagy! Részletes ajánlás itt és a facebook esemény leírásában.

 

A cikk eredetileg a Sub.hu oldalon jelent meg.

Ez is tetszeni fog...