Debreceni programajánló 2015. 03. 31 - 04. 04. - Corn & Soda

Debreceni programajánló 2015. 03. 31 – 04. 04.

Vasárnap itt a Húsvét, de addig is rengeteg programlehetőség vár titeket!

goadharma

 

Kedd (03.31.)


Women’s History Month – Women in Power
“Okosak, gyönyörűek és erősek. Nők, anyák, feleségek és sikeresek a munkájukban.” Négy nem mindennapi nővel találkozhattok az Amerikai Kuckóban kedden este 18:00-tól.

HintHunt Debrecen
A jelenleg két pályával rendelkező HintHunt Debrecen az első “kijutós” játék a városban, amelynek során Téged és a csapatodat bezárnak egy szobába, ahonnan nektek kell kijutni. A feladat adott: kódokat, fejtörőket, titkos tárgyakat és kulcsokat kell keresni.

Szerda (04.01.)


Halálos iramban 7 – Premier előtti vetítés
“A Halálos iramban széria hetedik epizódja minden eddiginél látványosabb akciókat és pörgősebb tempót ígér. Nézd meg a filmet az Apolló moziban premier előtt, már április 1-jén 22:30-tól, és hagyd, hogy magával ragadjon az adrenalin! A film szinkronizált változatban kerül vetítésre.”

Áprilisi Badár-ságok
“Közösségi élményt jelenthet egy jó stand up előadás ugyanúgy, mint egy közös mozizás a barátokkal. Miért ne valósulhatna meg e kettő egyszerre? Főleg, hogy az előadó és a főszereplő is ugyanaz a személy, történetesen Badár Sándor.

Két őrült magyar – Badár Sándor és Kőváry Barna – elhatározza, hogy elindul egy őrült magyar rallyn, a “Bamako”-n. Egyikük sem járt még Afrikában, nem beszélnek nyelveket, de bíznak a furfangos magyarok utazási szokásaiban, abban, hogy eddig is mindig élve értek haza. Bőven van benne látvány, körömrágós perc, borzasztó fáradtság, na és a tárt karokkal váró Afrika.
Kultúrák és népek egymásra hatása Badár Sándor stand up estjén – Badár-féle szerencsétlenkedések Pataki Ádám operatőr kiváló tolmácsolásában. S mindez egy estén.”

Istent a falra festeni
“Két nagyváradi vendégjáték között április 1-jén a Víg Kamaraszínházban újra látható az Istent a falra festeni című előadásunk. Benne – a csodás lányok mellett! – Vranyecz Artúrral, Bakota Árpáddal, Mercs Jánossal és Kiss Gergely Mátéval.

Csütörtök (04.02.)


Romker Akusztik |JUDE&MARK|
“Mi is lehetne jobb mint a hét fáradalmait hátra hagyva és még a hétvégi őrület előtt egy kellemes akusztik koncert a Romkerben a barátaiddal?”
Minden csütörtökön este 19:00-től kezdődően ingyenes koncertek JUDE&MARK előadásában.

Péntek (04.03.)


GOA DHARMA
Első ízben Debrecenben pszichedelikus zenei élményben lehet részetek a török Digital Android előadásában. “Csak gyertek, mert a belépés ingyenes :)”

Szombat (04.04.)


ZAGAR @ Roncsbár
Húsvéti ZAGAR koncert a debreceni Roncsbárban április 4-én, amelyre a jegyek elővételben: 1300.- HUF, helyszínen : 1600 .- HUF.

Bihar’core Family presentz: Tropical Madness w/ MC KEMON+MORE FIRE
“Bihar’core Easter Special!

A mikrofon mögött MC KEMON, akit leginkább az Irie Maffiából ismerhettek, de számos formáció tagja. Az egész estés talpalávalót a Ghetto Bankett és a More Fire oszlopos tagjai szolgáltatják.”

Maszkura és a Tücsökraj @ Debrecen, Dharma // vendég: Meztelen Diplomaták
Debrecenbe kéne menni… szól a nóta.”
A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával létrejövő koncerten a Meztelen Diplomaták és a Gidnim’Rém társaságában Debrecenbe látogat a Maszkura és a Tücsökraj.

 

A cikk eredetileg a Sub.hu oldalon jelent meg.

Ez is tetszeni fog...