Egy nyári este a Grecsó testvérekkel a Várkert Bazárban - Corn & Soda

Egy nyári este a Grecsó testvérekkel a Várkert Bazárban

A Többet magunkról egy rendhagyó összművészeti produkció, amelyet a Grecsó fivérek álmodtak meg és hívtak életre.

A Várkert Bazárban az est a tánc, az irodalom és a zene közös nyelvén beszél, amelyből a társulat jóvoltából augusztus 24-én különleges ízelítőt is kaphatnak a nézők. Az előadás és az elmúlt hónapokban megvalósult nagysikerű versfilm-sorozat izgalmas forgatásának kulisszatitkaiba avatja be közönséget Szabados Ági segítségével. Szó lesz többek között arról, hogy miért épp azt a bizonyos három verset választották ki Grecsó Krisztián verseskötetéből és arról is, hogy hogyan készült a zenei improvizáció és a kortárstánc koreográfia, de sok más izgalmas részlet is kiderül a Várkert Bazárban készülő előadásról.

Grecsó Zoltán és Grecsó Krisztián

A Grecsó fivérek ismét hidat varázsolnak a különböző művészeti ágak között, az est végén pedig rendhagyó módon mutatnak be részleteket a Többet magunkról című előadásból, amelynek most a közönség is aktív részese lesz.

Az est bevezetője a Várkert Bazár saját irodalmi táncprodukciójának, amely a Grecsó fivérek előadásában, Többet magunkról címmel debütál szeptemberben 21-én. Az est különös átmenet az irodalmi pódiumest és a színházi, zenés, táncos előadás között.

Közreműködők: Grecsó Krisztián író, Grecsó Zoltán táncművész, Szabados Ági műsorvezető-szerkesztő, irodalomterapeuta, Fodor Réka (ének), Rácz Réka (tánc), Kertész Endre (cselló)

A beszélgetés hossza kb. 90 perc. 

Esőnap: 2020. augusztus 31.

.

Ez is tetszeni fog...