Trainspotting 2 teaser

Egy picurka Trainspotting 2 teaser

Hogyan csinálj egy előzetest, amiben tényleg nem történik semmi, csak éppen hogy egy pillanatra láthatóvá válnak a főszereplők, mégis  a fél világ sikkantva huppanjon fel székéről negyedik újranézésre is? Mondjuk az a négy szereplő legyen Spud, Renton, Sick Boy és Begbie. Igen, hölgyeim és uraim,itt az első Trainspotting 2 teaser.

Ami tényleg csak egy minimál teaser. Bár aki olvasta Irwine Welsh Pornó című könyvét,ami  10 évvel a Trainspotting könyv befejezése után tér vissza a srácok életébe, annak lehet némi elképzelése,miről is szól majd a film.
Bár Danny Boyle az 1996-os, mára kultfilmmé vált első rész rendezője azt nyilatkozta, hogy nem akarja egy az egyben a könyv történetét adaptálni a filmvászonra.

A skóciai forgatás május 16-i megkezdése előtt kaptunk egy picike homeage videót, de arra nem is számítottam, hogy ősz előtt előrukkolnak valamivel.

A Trainspotting 2 2017 január 27-én startol a mozikban, addig is itt a négy ismerős arc, Ewan McGregor (Renton), Robert Carlyle (Begbie), Jonny Lee Miller (Sick Boy) és Ewen Bremner (Spud) ismerős helyszínen.

Ez is tetszeni fog...