Érints meg! - antológia a szerelemről - Corn & Soda

Érints meg! – antológia a szerelemről

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó legújabb antológiája Érints meg! címmel, melyben új tehetségek és közkedvelt írók novelláit olvashatjuk a szerelem sokféleségéről. A kötetet és a borítót László Maya csodálatos rajzai díszítik. Karácsony épp ideális ajándék!

Forrás: Könyvmolyképző Kiadó

Mit tennél, ha mindig ott éreznéd a bőrödön a lelki társad fizikai sérülését, és minden életben hozzá vezetne az utad? Vagy ha boszorkányként el tudnád lopni a húgod arcát? Milyen érzés lehet szoborként beleszeretni egy élőbe? Vágytál már méhek közé az első randin, álmodoztál a szerelemről francia utcákon? Milyen színű lehet a hiány, a szerelem, a vágy? Tizenhét novella, tizenhét szívdobogtató történet!

A szerelem sokféle: néha érzéki és szenvedélyes, máskor derűs, gyakran keserédes, de mindenképpen csodálatos. Az antológia első fele a fantázia világába kalauzol el, míg a második fele a valóságban mutatja be, milyen lenyűgöző, ha valaki elrabolja a szíved.

Az Érints meg! pályázat tizenkét nyertes írása mellett, a kötetet tovább gazdagítják On Sai, Helena Silence, Kemese Fanni, Róbert Katalin és Rácz-Stefán Tibor novellái.

A kötet szerzői:

Csikász Luca

Eszes Rita

Helena Silence

Istók Anna

Itvás Éva

Kemese Fanni

Kiscsatári Zsófia

Miklóssy Niki

Misz Anna Mónika

Nagy Roxána

Novák Viktória

Nyírő Szabina

On Sai

Rácz-Stefán Tibor

Róbert Katalin

Sebestyén Kinga

V. K. Bellone

Ez is tetszeni fog...