A vadászat elkezdődött - Fantasztikus a Ready Player One trailere

A vadászat elkezdődött – Fantasztikus a Ready Player One trailere

A san diego-i Comic-Con fesztivál újabb szenzációjaként tegnap mutatták be Steven Spielberg legújabb blockbustere, a Ready Player One filmtrailerét. A film Ernest Cline 2011-es sikerkönyvének adaptációja, melyben váltakozva látjuk a valós és a virtuális világot, a James Donovan Halliday által készített OASIS-t. Halliday örökös híján az OASIS-ban rejtette el vagyonát, bonyolult rejtvényeket hagyva maga után, melyről halála után értesíti is a felhasználókat egy videóüzenetben. Ezzel kezdetét veszi a vadászat Halliday Húsvéti Tojása után, melyben a főszereplő, Wade Watts is szerepet vállal.

www.imdb.com

Mozgalmas látványvilággal zúdítja ránk az RPO hangulatát a videó. A szemfülesek már most elkezdhetik az easter egg-vadászatot, a trailerben ugyanis nem kisebb popkulturális karakterek jelennek meg, mint Deadpool, Harley Quinn, Freddy Krueger és a híres DeLorean a Vissza a jövőbe trilógiából.

Az IMDb adatlapja szerint a főszereplőket Tye Sheridan, Olivia Cooke és Lena Waithe alakítják. A film előreláthatóan 2018. március 30-án kerül majd a mozikba.

Ez is tetszeni fog...