Fatemplom Fesztivál 2020 – Corn&Soda

Fatemplom Fesztivál 2020

Ismét benépesül Magyarföld, ahol augusztusban megrendezik a Fatemplom Fesztivált. Az őrségi településen szabadtéri és templomi zenés programok, világi és egyházi előadások váltják egymást. Mindenkit nagy szeretettel várunk augusztus 16-án!

Nagyon készültünk az idei fesztiválra. Sajnos a mindenki által ismert események miatt nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük, sokáig nem is tudtuk, hogy mi lesz az idei rendezvény sorsa. Nagyon sok érdeklődő levelet, telefonhívást kaptunk, és ez is megerősített minket abban, hogy találjuk egy megfelelő  időpontot a naptárban a fesztivál megrendezésére a lehetőségeink szerint.

Örömmel fogadtuk a lehetőséget hogy a Hétrétország Köztivál rendezvénysorozatában több fesztivállal egyetemben részt vehetünk. A Fatemplom Fesztivál napja augusztus 16. lesz.  Az eredetileg tervezett program egy részét szerencsére be tudjuk mutatni.

A vasárnapot szokásunkhoz híven egy ökumenikus istentisztelettel kezdjük, melyen részt vesznek a fesztivál fellépői közül többen is. Szolgálattevő lelkipásztorok: Fabiny Tamás evangélikus püspök, Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát, Bereczky Ildikó református lelkész. Az istentisztelet látogatása természetesen ingyenes. A délutáni programot sokak kedvence, a Magyar Hovédség Légierő Zenekar kezdi. Visszatérő vendégként fellép Sebestyén Márta és Andrejszki Judit. A Kaláka együttes most Kányádi Sándor emlékműsorral érkezik, valamint egy Kányádi Sándor fotókiállítást is láthatnak a látogatók a Pajtában. Utána a Muzsikás együttes érkezik hozzánk, és Kacsó Hangával valamint Berecz Istvánnal közösen vidámítja meg az esténket. Az esti lecsendésben Szirtes Edina Mókus és Rohmann Ditta duója lesz a segítségünkre.

Program
11 óra (Fatemplom színpad): ÖKUMENIKUS ISTENTISZTELET a fesztivál fellépőinek részvételével.
14 óra (Nagyszínpad): a MAGYAR HONVÉDSÉG LÉGIERŐ ZENEKAR koncertje
16 óra (Fatemplom színpad): SEBESTYÉN MÁRTA ÉS ANDREJSZKI JUDIT koncertje
17.15 (Pajta): Kányádi Sándor fotókiállítás megnyitója
17.30 (Nagyszínpad): KALÁKA koncert Kányádi Sándor emlékére.
20 óra (Nagyszínpad): MUZSIKÁS és KACSÓ HANGA közreműködik, BERECZ ISTVÁN
22 óra (Fatemplom színpad): SZIRTES EDINA MÓKUS ÉS ROHMANN DITTA koncertje

Képek forrása: Sajtófotók

Ez is tetszeni fog...