Fundi óvodába megy - karácsonyi könyvajánló a legkisebbeknek - Corn & Soda

Fundi óvodába megy – karácsonyi könyvajánló a legkisebbeknek

Lassan közelednek az ünnepek, mindjárt megérkezik a Mikulás és a Karácsony sincs már messze. De mi kerüljön a csizmába és a fa alá? Egy szép és tartalmas könyv a legkisebbek számára is csodálatos ajándék. Ambrus Izabella és Horváth Ágnes alkotása, a  Fundi óvodába megy pedig valóban ilyen meglepetés lehet.

fundi

Forrás: Fundi Facebook oldala

A Fundi óvodába megy egy ölelni való, gömböc kismacska első óvodai kalandjait meséli el. Mint minden gyerek, ő is izgul, vajon hogy fogja érezni magát az új környezetben, talál-e magának játszótársat.  A mesekönyv bemutatja, milyen nagy öröm barátokat szerezni, milyen fontos egymás elfogadása és az óvoda mennyi új izgalmat, kalandot jelent. Segítségével megismertethetjük a kicsikkel ezt az új világot, így könnyebben, félelmek nélkül léphetnek be a számukra eddig ismeretlen környezetbe.

Forrás: Fundi Facebook oldala

Forrás: Fundi Facebook oldala

Ambrus Izabella kedves és megható történetét Horváth Ágnes, a mesekönyv illusztrátora egyedi hangulatú, kellemes színvilágú képeken jeleníti meg. Hősei bájos, ölelni való alakok, akik leginkább a gyermekszoba plüssfiguráira emlékeztetnek, így szinte régi ismerősökként tekinthetünk rájuk.

Forrás: Fundi Facebook oldala

Forrás: Fundi Facebook oldala

A mesekönyvet olyan óvodáskorú gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk, akik nyugodt, meghitt történetre vágynak, kedves mesefigurákkal.

A könyv a Tinta Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Ágnes  legújabb alkotása, a  hamar népszerűvé vált, óvodásoknak szánt mesekönyv, a  Fundi óvodába megy folytatása, Fundi és a kézmosás címmel. A kötet megjelenése kapcsán interjút […]