Könyvajánló gyermekeknek: Fundi kirándulni megy - Corn & Soda

Könyvajánló gyermekeknek: Fundi kirándulni megy

A Könyvhétre érkezik a bájos, gömböc kismacska, Fundi legújabb kalandja, Fundi kirándulni megy címmel.  Az Ambrus Izabellának és Horváth Ágnesnek köszönhető népszerű, óvodásoknak szóló Fundi-sorozat harmadik része is a Tinta Könyvkiadónál jelenik meg.

Fotó: Horváth Ágnes

A legújabb történet szerint Fundi alig tud aludni az izgalomtól a másnapi óvodai kirándulás miatt. Bár anyukája sok jó tanáccsal látja el, hogy mire kell odafigyelni egy kirándulás során, Fundi a játék hevében mégis elszakad a csoportjától, és a sűrű erdőben találja magát, teljesen egyedül. Mivel azonban ígérete szerint egy helyben marad, a többiek hamar rátalálnak, és minden jóra fordul!

Fotó: Horváth Ágnes

Ambrus Izabella kedves és megható történetét Horváth Ágnes, a mesekönyv illusztrátora egyedi hangulatú, kellemes színvilágú képeken jeleníti meg. A Fundi-történeket hősei bájos, ölelni való alakok, akik leginkább a gyermekszoba plüssfiguráira emlékeztetnek, így szinte régi ismerősökként tekinthetünk rájuk. Fundi izgalmas kalandjai közben pedig mindig valamilyen fontos dologra hívja fel a legkisebbek figyelmét.

Forrás: Tinta Könyvkiadó

Fundi facebook oldala

 

Ez is tetszeni fog...