Gigantikus csokivulkán a pécsi csokifesztiválon - Corn & Soda

Gigantikus csokivulkán a pécsi csokifesztiválon

Gigantikus csokivulkán, láncfűrészes csokiszobrász show, interaktív manufaktúra és még rengeteg meglepetés várja a Pécsi Csokifesztivál vendégeit a jövő hétvégén.

Magyarország legnagyobb csoki-szökőkútját építik meg a jövő pénteken rajtoló csokifesztivál szervezői, a közel 5 méter magas monstrum 300 kg ínycsiklandó csokoládéval megtöltve várja majd a pécsi csokirajongókat. A produkció érdekessége, hogy a szökőkút köré egy valósághű műsziklából épült csoki-vulkánt húznak, amelynek lankáin forró lávaként fog hömpölyögni az ipari mennyiségű édesség. A csoki-lávát a naponta több alkalommal jelentkező „happy hour” keretein belül kóstolhatják meg a vendégek, ezáltal új magyar rekord születik.

A rendezvény extravagáns produkciói közül kiemelkedik M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász őrületes produkciója, melynek során láncfűrésszel és lángvágóval fog szobrot faragni egy közel egy mázsás csoki-tömbből. A 2018-as Pécsi Csokifesztivál rekord számú kiállítóval, interaktív csokoládé-látványműhellyel és többek között csoki festészettel csábítja a kézműves édességek szerelmeseit.

Pécsi Csokifesztivál 2018 – ÁRKÁD Pécs földszint, 2018. február 16-17-18.

Nyitva tartás: 09:00 – 20:00,

A programokon történő részvétel és a kóstolás ingyenes.

Ez is tetszeni fog...