Guy Ritchie féle King Arthur előzetes - Corn & Soda

Guy Ritchie féle King Arthur előzetes

A sok szuperhős, természetfeletti lény és szörnyeteg forgatagában a San Diego-i Comic Con-on hosszú-hosszú várakozás után végre napvilágra hozták Guy Ritchie új filmjének első előzetesét a King Arthur : Legend of the Sword trailerét. 

Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy évek óta várunk a videós bizonyítékára annak, hogy a film forgatása megtörtént, a sok halasztás és teaser kép után.
Az előzetes alapján Ritchie nem fogta vissza magát, jól rányomta szerzői bélyegét a King Arthur filmre, cseppet sem zavartatva magát, hogy vagány, felgyorsult stílusa nem éppen jellemző a középkorban játszódó filmekre.

A Sons of Anarchy-ból jól ismert Charlie Hunnam játssza majd a címszerepet, ami azért is jó hír, mert végre újra brit akcentussal hallhatjuk majd a színészt, amit Jax szerepéhez értelemszerűen el kellett hagynia.
A sztori azelőtt játszódik, hogy Arthur megkapta volna a királyi címet. Utca”gyerek”ként ismerjük meg, mivel a családja lemészárlása után nem térhetett vissza a palotába. A főgonosz nagybácsit Jude Law alakítja, aki az utóbbi időben sokat dolgozott együtt a rendezővel, Guy Ritchie-vel a Sherlock Holmes filmek forgatásán.

2017 márciusában megtudjuk, hogy működik a Ritchie – varázslatos középkor kombináció.

Ez is tetszeni fog...