Gyereknapi néznivalók az HBO GO-n - Corn & Soda

Gyereknapi néznivalók az HBO GO-n

Kép forrása: HBO GO

Fontos táplálni a bennünk élő gyermeket, így az alábbi, az HBO GO Kids szekciójából összegyűjtött tartalmakat kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk.

Star Wars – A klónok háborúja

(Star Wars – Clone Wars)

A Csillagok háborúja atyja, George Lucas és a messzi-messzi galaxis nagy ismerője, Dave Filoni (Star Wars: Lázadók, A mandalóri) által készített animációs sorozat nagy része A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja között/alatt játszódik. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda és Jedi Rend további tagjai a Szeparatista Szövetség droidserege ellen harcolnak. A szériában továbbá olyan instant közönségkedvenc karaktereket ismerhetünk jobban meg, mint Ahsoka Tano vagy Rex kapitány, és olyan eseményeket láthatunk kicsit más perspektívából, mint a coruscant-i csata vagy ama bizonyos 66-os parancs kiadása.

Mancs őrjárat
Kép forrása: HBO GO

Mancs Őrjárat

(Paw Patrol)

Nincs túl nagy falat a Mancs őrjárat kiskutyusai számára! Egy Ryder nevű tízéves kisfiú vezetésével Chase, Marshall, Zuma, Rocky, Rubble és Skye különleges képességeik és menő kütyüik segítségével földön, vízen és levegőben is segítenek a bajbajutottakon. A különböző személyiségekkel és erősségekkel bíró ebek megmutatják, milyen fontos és hasznos a csapatmunka az életben. Ugyan akad feladatuk bőven, hiszen a Kaland-öbölben nevéhez híven mindig történik valami, azért a játékra és nevetésre is marad idő.

Peppa malac

(Peppa Pig)

A rövid epizódokból álló, így könnyen befogadható mesesorozat egy kismalac, Peppa és családtagjai, valamint állati barátai mindennapjain keresztül olyan, a legkisebbek számára is ismert tevékenységeket mutat be élvezetes módon, mint a játszás, öltözködés, piknikezés, kertészkedés, szülinapozás vagy biciklizés. A kis röfi kalandjai ugyan az ovisok legnagyobb kedvence, de a szülők memóriájából is előcsalogathat olyan emlékeket, mint például, hogy pocsolyákban ugrabugrálni bizony nagyon szórakoztató dolog.

Peppa malac
Kép forrása: HBO GO

Jégvarázs – Party láz

(Frozen – Party Fever)

A Disney-mesék egyik legvarázslatosabb nővérpárosa, Anna és Elsa ebben a kisfilmben is bizonyítják, hogy a testvéri szeretetnél kevés erősebb és különlegesebb kötelék létezik. Arendelle királysága fontos eseményre készülődik: közeleg Anna születésnapja. Elsa szó szerint lázasan készülődik, hogy Kristoff, Sven és Olaf segítségével a legtökéletesebb ünnepséget hozza tető alá, ám folyamatos tüsszentéseivel miniatűr hóemberek tucatjait kelti életre, akik megnehezítik az előkészületeket a bulira. Persze a fagyos hangulat veszélye nem fenyeget ilyen melegszívű szülinapos mellett.

Lego – Ninjago

6 évadnyi izgalom vár, ha ezt a Lego-sorozatot választod. Az idő kezdete előtt az első Spinjitzu mester megteremtette a Ninjagót négy aranyfegyverével, amik az elemeket uralják. Ezekre fáj a foga egy bizonyos Lord Garmadonnak, aki világuralmi terveket sző. Ehhez azonban testvérének, Sensei Wu-nak és bátor nindzsa növendékeinek is lesz pár szava. A szériában a rengeteg jól megkomponált akciószcéna mellett humorból és érzelmes jelenetekből sincs hiány, így 0-tól 99 éves korig mindenkinek ajánljuk, Lego-rajongóknak pedig egyenesen kötelező darab!

Mancs őrjárat
Kép forrása: HBO GO

Hook

A középkorú Peter Banning rengeteget dolgozik, ezért alig marad ideje a családjára. Aztán Hook kapitány elrabolja a gyerekeit, a férfi pedig, ha meg akarja menteni őket, kénytelen újra rálelni magában gyermeki énjére, az egykor Sohaország felett repdeső Pán Péterre, és vele együtt újra felfedezi a képzelet, a barátság és a mágia erejét. Steven Spielberg látványos, fordulatos és megható ifjúsági filmjében olyan színészek remekelnek, mint Robin Williams, Dustin Hoffman, Julia Roberts és Bob Hoskins.

G-Force – Rágcsávók

(G-Force)

Ben zseniális tudós, és nem mellesleg hatalmas állatbarát, aki egy titkos kormányprogram keretén belül életre hívja a G-Force névre hallgató különítményt. A kisállat Mission: Impossible csapata vagány, (sokat) beszélő tengerimalacokból, egy eszes vakondból és egy felderítő légyből áll, akik high-tech kütyük és rátermettségük segítségével akarják rábizonyítani egy háztartási gépeket gyártó milliárdosra, hogy világuralomra tör. A Jerry Bruckheimer produceri közreműködésével készült családi moziban látványos üldözős jelenetek és vicces beszólások követik egymást, ráadásként pedig a szőrös-szárnyas hősök mellett Zach Galifianakis, Will Arnett és Bill Nighy asszisztálnak a kémsztorihoz.

Kutyák és macskák

(Cats&Dogs)

Házi kedvenceink között titkos háború zajlik, amiből az emberek mit sem vesznek észre. A rövid életű fegyverszünetnek vége szakad, amikor egy tudós (Jeff Goldblum) kifejleszt egy vakcinát, ami képes gyógyítani a kutyaallergiát. A formulát meg akarja szerezni és saját gonosz céljaira használni Mr Tinkles, a perzsamacska, aki céljaiért foggal-karommal harcol. Szerencsére azonban a kutyák kiszagolják a bajt és összefognak, hogy megállítsák az elvetemült szőrmókot és (do)romboló seregét.

Peppa malac
Kép forrása: HBO GO

Bejegyzés Forrása: HBO GO

Ez is tetszeni fog...