Tudjuk, hol leszel idén Halloweenkor, és adunk hozzá mozijegyet is - Corn & Soda

Tudjuk, hol leszel idén Halloweenkor, és adunk hozzá mozijegyet is

Idén Halloween éjszakáján, pontban 20:00 órakor tanúja lehetsz, ahogy 40 év után ismét megszületik a horror egyik legkultikusabb figurája, Michael Myers. Két szerencsés áldozatunk most páros belépőt nyerhet a Pólus Moziban tartott díszbemutatóra, ahol John Carpenter ikonikus szinti-taktusaival, és Jamie Lee Curtis sikolyaival aláfestve ünnepelheti a mindenszentek éjszakáját.

A jó hír pedig az, hogy kétféleképpen is esélyed van ott lenni az október 31-én 20:00-kor kezdődő bemutatón. Mutatjuk:

1) ha idén faragtál halloween tököt, fényképezd le, és küldd el kommentben a nyereményjáték posztja alá, VAGY 2) nevezd meg a kedvenc horrorfilm-karaktered a nyereményjáték posztja alatti komment szekcióban. Bárhogy is döntesz, egyenlő esélyekkel indulsz!

A nyereményjáték leírása

  • A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.
  • A játék időtartama: 2018 október 25-től 2018 október 29 18:00-ig.
  • A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő bejegyzés alatti hozzászólásban történő válasz/név beküldése. A nyereményjátékban történő részvétellel a jelentkező automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a Corn and Soda Magazin adatkezelési nyilatkozatát. Az adatkezelési nyilatkozatot itt olvashatja el!
  • A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 2 db páros belépőt sorsol ki a film vetítésére. (Pólus mozi, október 31, 20:00).
  • A nyeremények sorsolásának és a nyertesek kiértesítésének időpontja 2018. 10. 29. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  • A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes(ek) helyébe, amennyiben a nyertes bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon belépőt nyert olvasóinkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező összhangban az adatkezelési tájékoztatóval, illetve a hatályos jogszabályokkal összhangban az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

1978 őszén került a mozikba a horror nagymestereként számon tartott John Carpenter filmje, a Halloween – A rémület éjszakája, mellyel a direktor – olyan alkotásai mellett, mint például A dolog, A köd vagy A sötétség fejedelme – egy azóta is sokak által másolt, stílusteremtő klasszikust alkotott meg. 2018 október 31-én 20:00 órakor a Wolf Films digitálisan felújított képpel és hanggal ismét elhozza a hazai mozivásznakra a borzongás műfajának egyik legkiemelkedőbbjének számító horrort, ami még negyven évvel a bemutatása után sem vesztett semmit a hatásából. A direktor az elpusztíthatatlan Michael Myers képében egy ikonikus, és minden rezdülésében emlékezetes sorozatgyilkost eresztett rá a korabeli gyanútlan közönségre, a női főszerepben látható Jamie Lee Curtist pedig azóta is „a sikoly királynőjének” tartják.

Ez is tetszeni fog...