Heti mozipremierek – Egyesült Államok 10. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 10. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban március 16-án.

Tomb Raider (2018)
Lare Croft igazán független leánygyermeknek mondható, aki mindig a kalandot keresi. Azonban, amikor egy szigeten apja eltűnik, akkor még neki is próbára kell tennie a határait.

Love, Simon (2018)
Simon Spier hatalmas titkot rejteget a családja, a barátai és az osztálytársai előtt, ugyanis meleg. Amikor a titok kiszivárog, akkor Simonnak szembe kell néznie saját magával.

7 Days in Entebbe (2018)
A filmet igaz történet inspirálta, amikor is 1976-ban egy Air France járatot térítettek el Tel Aviv és Párizs között. A világ egyik legfélelmetesebb és legkockázatosabb mentőakcióját indították el.

Flower (2017)
Egy kíváncsi tinédzser furcsa kapcsolatot kezd mentálisan ingatag mostoha bátyjával.

Allure (2017)
Egy takarító találkozik egy tini lánnyal és meggyőzi, hogy szökjön el, és titokban éljen vele.

Josie (2017)
Egy magányos férfi, Hank egy álmos, déli városkában él, és megkérdőjelezhető kapcsolatot alakít ki Josie-val, egy középiskolással.

I Can Only Imagine (2017)
Az inspiráló és ismeretlen igaz történet MercyMe szeretett, listavezető dala mögött, amely reményt adott annyi embernek.

Journey’s End (2017)
1918-ban Aisne frontján egy csapat brit katonát egy mentálisan ingatag, fiatal parancsnok vezeti, miközben várnak a sorsuk beteljesülésére.

Ramen Heads (2017)
Ez a dokumentumfilm Osamu Tomita történetét meséli el, aki a ramen királya. Tomita elvisz minket a világába, és elmeséli a legjobb leves titkát.

Maineland (2017)
Stella és Harry független tinédzserek, akik Kínából egészen az Egyesült Államokba kerülnek privát iskolákba. A dokumentumfilmet három év alatt forgatták, amely bemutatja a kulturális különbségeket és Harry és Stella történetét.

Demon House (2018)
A paranormális nyomozó, Zak Bagans dokumentálja az amerikai történelem egyik legautentikusabb démoni megszállásának történetét.

Ez is tetszeni fog...